Neler Yeni

Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Sağlığın önemli ise gitmezsiniz olur biter. Sürekli evde kalarak kendini izole edemezsin mecbur işe gidip para kazanmak zorundasın.
Gitmezseniz olur biter ?:D Sınava girmek zorunlu olmasa da zorunlu gibi bir şeydir, kimse e-okul notlarında "G" görmek istemez

majorw0w

80+ Silver
girmezsen kalıyorsun kardeşim sen sınav oldun diye mızmızlanma otur köşende senin olduğun konuların iki mislini soruyorlar sınavda ayrıca sınavlar iptal edilirse sizin sınavlarınızda iptal edilir ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:

m.l işte
raporlandın :) Benim sınavlık durumum yok abim paşa paşa olun sınavınızı gelin bakalım. Ya da gitmeyin kalın. Anne babanız da işe gitmesin hastalık var diye ayarlanırsa güzelce paşa paşa yapılır dert etme.

Mehmet Anıl

80+ Silver
raporlandın :) Benim sınavlık durumum yok abim paşa paşa olun sınavınızı gelin bakalım. Ya da gitmeyin kalın. Anne babanız da işe gitmesin hastalık var diye ayarlanırsa güzelce paşa paşa yapılır dert etme.
çokta umrumda he rapor

Sınav daha ne kadar ertelencek. Ertelense ertelense 1-2 hafta ertelenir.
olmasun dönem bitsin diyoruz

majorw0w

80+ Silver
çokta umrumda he rapor
https://prnt.sc/w80gdi şu yazdığına bakıyorum da yanında kız olacakmış felan abaza biri olduğunu bu kadar belli etmen.
https://prnt.sc/w80hnp bir de buna baktım sabah 8 den beri forumdasın ne ara ders çalışıyorsun sabah akşam oyun oyna işine gelmediğinde sınav yapılmasın :) Böyle birini kaale alamıyorum cidden... En azından diğer arkadaşlar makul cevaplar veriyor.

Mehmet Anıl

80+ Silver
https://prnt.sc/w80gdi şu yazdığına bakıyorum da yanında kız olacakmış felan abaza biri olduğunu bu kadar belli etmen.
https://prnt.sc/w80hnp bir de buna baktım sabah 8 den beri forumdasın ne ara ders çalışıyorsun sabah akşam oyun oyna işine gelmediğinde sınav yapılmasın :) Böyle birini kaale alamıyorum cidden... En azından diğer arkadaşlar makul cevaplar veriyor.
yanımda kız olucak onu biir ..... mi dedim fesat olan sensin her erkek gibi bizde sevmek sevilmek istiyoruz yanımda kız olsun demek senin anladığın anlama gelmiyor sen fesat birisin ayrıca ders çalışmıyorum ortalamam 76 sayısal 11.sınıfım derslere çalışcak bir insan değilim oyunda oynamıyorum şu an ekran kartım garantide yani forumda insanlara yardım ediyorum yabancı müzik dinliyorum vss

majorw0w

80+ Silver
yanımda kız olucak onu biir ..... mi dedim fesat olan sensin her erkek gibi bizde sevmek sevilmek istiyoruz yanımda kız olsun demek senin anladığın anlama gelmiyor sen fesat birisin ayrıca ders çalışmıyorum ortalamam 76 sayısal 11.sınıfım derslere çalışcak bir insan değilim oyunda oynamıyorum şu an ekran kartım garantide yani forumda insanlara yardım ediyorum yabancı müzik dinliyorum vss
Lafın nereye gittiğini bil de öyle yaz Türkçen zayıf galiba.Tamam işte kendin diyorsun çalışmıyorum diye sınav olsa düşük alacaksın. Okuyan da benim gibi anlar başka açıklama çıkmıyor :D Forumda yardım eden çok kişi var sen dersine çalış boşver yardımı.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Lafın nereye gittiğini bil de öyle yaz Türkçen zayıf galiba.Tamam işte kendin diyorsun çalışmıyorum diye sınav olsa düşük alacaksın. Okuyan da benim gibi anlar başka açıklama çıkmıyor :D Forumda yardım eden çok kişi var sen dersine çalış boşver yardımı.
ders çalışmadan düşük alcaksın diye bir kaidemi var ortalamamı 76 yapmak için bir gram bile uğraşmadım zeka genetiktir her şey çalışmaktan ibaret değil sınavlardan düşük almayacağım ayrıca diğer meselede lafı sen nereye ççekersen oraya gider sen fesatsan oraya çekersin

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Amcam bundan 2 hafta önce virüs geçirdi. Babannem çok rahatsız böbrekleri yok şeker var tansiyon var 68 yaşında ve şeker yaraları oluşmaya başladı. Hastaneye git gel yaparken virüs kaptı ve o kadar zor ki o süreç. Farklı illerdeyiz.

majorw0w

80+ Silver
Amcam bundan 2 hafta önce virüs geçirdi. Babannem çok rahatsız böbrekleri yok şeker var tansiyon var 68 yaşında ve şeker yaraları oluşmaya başladı. Hastaneye git gel yaparken virüs kaptı ve o kadar zor ki o süreç. Farklı illerdeyiz.
Allah şifa versin zor bir süreç ben de ailem de geçirdik birini suçlayamam umarım herkes için olumlu şeyler olur tabi bu çalışmayıp bahane edenler hariç tembel insanları sevmiyorum.

ders çalışmadan düşük alcaksın diye bir kaidemi var ortalamamı 76 yapmak için bir gram bile uğraşmadım zeka genetiktir her şey çalışmaktan ibaret değil sınavlardan düşük almayacağım ayrıca diğer meselede lafı sen nereye ççekersen oraya gider sen fesatsan oraya çekersin
O zaman başka yerlere çekilmeyecek şeyler yaz. Önce karşındakine hakaret etmemeyi öğren kaale alınmazsın hiçbir ortamda böyle devam edersen.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Haklısın evet kopyaya başvuran illa olucak ama yapmayabilirler sınav olanların sınavlarını iptal edip sadece derse katılım üzerinden puan verebilirler aslında derse katılım üzerinden puan verseler bile bu bile biraz saçma çünkü birisinin evinde elektirik kesilip kesilmediğini nasıl anlıyacaksın en iyisi normal bir şekilde herkes düz geçsin bu seferde boş beleş insanlar kolaydan sınıf atlayacak yani açıkçası şuan bunları yazınca bende tam çözemedim ama olmasın
renjwoıvfhgnjervcfkece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom