Neler Yeni

Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Sınav yapmayın yoksa öleceğiz.
Sizi bilmem de ben kesin ölürüm bizim sınıf öğleyinde maskelerini çıkartıyorlardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın bazıları cidden çalışmadığı için bahane uyduruyor cidden ama sen sınav olduğun için şanslısın bence sen 1. Sınav konularından sınav oldun biz tüm konulardan sınav olucaz olursak eğer.
Çalışmayan da ne bilm ailesi çalış falan demiyor mu?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
her türlü yapılacak o yüzden çalışın sınavları ağlayacağınıza

Çörek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ali dürüst
Oy toplama yapıyorlardı bizim eğitim sistemimizde sınav olur
2023 te bizde oyda kullanıcaz sandıkta görüşürüz artık.

her türlü yapılacak o yüzden çalışın sınavları ağlayacağınıza
Ne kadar boş insansın yukardaki yorumları görmedin mi okul yüzünden corona olan var babası 2 hafta yoğun bakımda kalan var cidden insan başına gelince anlamıyor dua et başına gelmesin

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2023 te bizde oyda kullanıcaz sandıkta görüşürüz artık.

Ne kadar boş insansın yukardaki yorumları görmedin mi okul yüzünden corona olan var babası 2 hafta yoğun bakımda kalan var cidden insan başına gelince anlamıyor dua et başına gelmesin
ne yapsınlar bu seferde hadi online olsun deseler sonrada kopya çekmeyen olucak ?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Sayısaldayım hiç olmazsa edebiyat, tarih gibi derslerin sınavı olmasın.

Çörek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ali dürüst
ne yapsınlar bu seferde hadi online olsun deseler sonrada kopya çekmeyen olucak ?
Haklısın evet kopyaya başvuran illa olucak ama yapmayabilirler sınav olanların sınavlarını iptal edip sadece derse katılım üzerinden puan verebilirler aslında derse katılım üzerinden puan verseler bile bu bile biraz saçma çünkü birisinin evinde elektirik kesilip kesilmediğini nasıl anlıyacaksın en iyisi normal bir şekilde herkes düz geçsin bu seferde boş beleş insanlar kolaydan sınıf atlayacak yani açıkçası şuan bunları yazınca bende tam çözemedim ama olmasın

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Haklısın evet kopyaya başvuran illa olucak ama yapmayabilirler sınav olanların sınavlarını iptal edip sadece derse katılım üzerinden puan verebilirler aslında derse katılım üzerinden puan verseler bile bu bile biraz saçma çünkü birisinin evinde elektirik kesilip kesilmediğini nasıl anlıyacaksın en iyisi normal bir şekilde herkes düz geçsin bu seferde boş beleş insanlar kolaydan sınıf atlayacak yani açıkçası şuan bunları yazınca bende tam çözemedim ama olmasın
Yazının sonu efsane. :D
en iyisi normal bir şekilde herkes düz geçsin bu seferde boş beleş insanlar kolaydan sınıf atlayacak yani açıkçası şuan bunları yazınca bende tam çözemedim ama olmasın

• Hahaha
Reaksiyonlar: erny

erny

80+ Bronze
TYT de AYT de belli olcak zaten.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hadi sınavları yapmadılar diyelim bu seferde azimle meslek edinip bu ülkeye ayakta tutacak yeni insanlar olucak onlara ne demeli ? yarısı vaz geçti desek sonra kalan kısmın yarısıda başaramadı desek ve bu sadece çeyrek kısımmı ülkeyi ayakta tutucak ?

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Keyfin bilir sonra sınıfta kaldım diye ağlama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,166
Üyeler
162,636
Son üye
Serkan1904
Top Bottom