Birazdan ağzımı bozabilirim özür dilerim.
Ulan burada saçma sapan "hemen iptal oldu sınavlar meb'e ilettim" diye konuşacağınıza azıcık tedbir alın lan.
Olum ne zaman balkondan dışarı baksam millet maske takmıyor yasağa uymuyor.
Ay orası park iki adım ileride. Polis gelirse kaçarız bişey olmaz. Diye düşünen kişiler umarım bu forumda bulunmuyordur.
Daha maskeyi nasıl takacağınızı bilmiyorsunuz kolunuza takmışsınız burma bilezik mi lan bu ?
Maskenin tanesini maksimum bak MAKSİMUM 50 Kuruşa satıyorlar. Madem kekosun madem insanlardan 50 Kuruş dileniyorsun git onunla bi maske al tak.
"Maddi durumu iyi olmayanlar var". Lan elli kuruş ya o da maksimum bak en kazığı.
Bak tamam yakınında birisi yoktur bomboş yerdesindir o zaman maskeni çene altına indirebilirsin ona lafım yok.
Ama adam seninle neredeyse öpüşecek, sen çene altına indirmişsin cak cak sakız çiğniyorsun.
Kurallara uymayın sonra devleti suçlayın. Bu ne saçma iş lan ?
Tanıdıkla parkta buluşanlar var. Maskeyi çıkartıyor, nasıl olsa tanıdık diyerek başlıyor sohbete. Sonra evde öksürüğü başlayınca da ağlıyor.
Ya gözünüzü seveyim bizim burada saha dolabının yanında parkın ortasında gündüz vakti yiyişen hayırsız kekolar var. Maskesini yanına bile almadan sokağa çıkan var.
Ya siz hiç mi kafanızı kullanmıyorsunuz arkadaşım ?
Okulda ben maskemi taktım ve saatlerce çıkartmadım. Dış ortamda bile. O kadar terledim ki çenemin altından ter akıyordu ama çıkarmadım.
Ya bak sınavların şu dönemde yapılmasına da karşıyım yanlış anlaşılmasın.
Korona başladığından beri sokağa maskesiz çıkmıyorum ya. Sadece bi kere sokağa çıkma izni sırasında maskeyi unuttum, bina girişinde hatırladım. onu da eve dönüp aldım. Ya bu kadar zor mu maske takmak ?
Maske takacaksın çıkarmayacaksın, Mesafeni koruyacaksın Temiz olacaksın tamam bitti bu kadar ya.
Lütfen kafanızı kullanın. Çok bişey değil ya. Arkadaşınla mı buluşacaksın ?
Tak maskeni, çıkarma, mesafeni de olabildiğince koru. O zaman si.... ne yapıyorsan yap. Ama tak şunu artık tak ya. TAKIN ŞUNU ARTIK. ÇILDIRTTINIZ İNSANI YA ABİ SAHA DOLABININ YANINDA YİYİŞMEK NEDİR HELE BU ZAMANDA YA.
ŞAKA MISINIZ ABİ SİZ. TAK ŞU LANET MASKEYİ GİT NE YAPIYORSAN YAP. AYAĞINA TAKMA KOLUNA GEÇİRME AĞZINA TAKACAKSIN LAN ONU ÖĞREN BUNU ARTIK. BIKTIM YA.
teşekkürler.