Neler Yeni

Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Profilimdeki mesajları okur musun?

Bilip bilmeden yorum yapmanda çok doğru bir davranış olmuş.
Seni bilemem fakat çoğunluk olarak insanlar bu salgını bahane edip, sınavların iptal olmasını istiyorlar. İşlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar, sokağa çıkma yasağı olduğu zaman “Biz özgür bir ülkede yaşıyoruz” demesini çok iyi biliyorlar.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Genelleme yapman yanlış hiç dışarıya çıkmıyorum canlı derslere giriyorum ama sınav olmasını istemiyorum, bi corona olursam 2 tane bebek kardeşim var onlara bulaşırsa falan şaka değil bunlar
Ders çalışmayıp bu bahane arkasına saklananlar için dedim. Üstüne alınma

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tepkiler Hakkında Açıklama

Konu içerisinde açıklama yapmama rağmen tepkiler sürdü. Konuda da belirttiğim gibi "başka bir kişinin mesajını alıntıladım." fakat bazı arkadaşlar hala anlamadı.

Ben okuluma gitmek için 10 dakikalık yürüyüş yapmıyorum, bir servise binip okulun önünde inmiyorum. Ben okuluma gitmek için bir ilden diğerine gidiyorum ve yurtta kalıyorum.

Şimdi sizlere sorarım ; bu tarz bir durumda bana sınavların iptalini savunduğum için tepki göstermek doğru mu?

...

majorw0w

80+ Silver
Madem o kadar twitt atıyorsunuz delikanlı olun gitmeyin o zaman. Çoğu kişi yasak olduğunu bile bile gitti arkadaşlar ile buluştu polisten kaçtı maskesini takmadı kurallara uymadı , o zaman salgın yoktu da sınav olunca mı salgın oluyor ?

erny

80+ Bronze

Konu içerisinde açıklama yapmama rağmen tepkiler sürdü. Konuda da belirttiğim gibi "başka bir kişinin mesajını alıntıladım." fakat bazı arkadaşlar hala anlamadı.

Ben okuluma gitmek için 10 dakikalık yürüyüş yapmıyorum, bir servise binip okulun önünde inmiyorum. Ben okuluma gitmek için bir ilden diğerine gidiyorum ve yurtta kalıyorum.

Şimdi sizlere sorarım ; bu tarz bir durumda bana sınavların iptalini savunduğum için tepki göstermek doğru mu?

...
Kendi ilindeki okulunla denk bir okulda sınava girebilirsin.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Peki şuan iptal diyen arkadaşlar bir tek ailesinden birini kaybedince ağlayacak sorsan 16-17 yaşındalar.Bu forumda insanlar zeki bir şey demiyorum bilgileri de var ama olgun düşündüklerini asla düşünmüyorum.Bunu dememin sebebi benim sınava girecek olmam değil.Şimdi diyecekler ki sen olgunsan neden çok şaka falan filan yapıyorsun bir ton bana yazacak.Böyle bir olayda çocukça şaka yapanları anlamıyorum.Normalde bir ton boş konuşma ve dalga söz konusu ama kendi istemedikleri yollara gidince gelip hükümet,devlet,partiler 1 ton konuşuyor.Daha önce siyasi içerikler ile ilgili bazı eğitim konuları açıp onları protesto eden kişiler bakıyorum da şimdi gelmiş 'bak iptal oldu' 'ağlama duvarı mıyız' tarzı söylemlerde bulunuyor.Kısaca önce dalga geçip sonra kendileri ağlamaya başlayan insanlar ile dolu yorumlar.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

Çocuklara bulaşma eğiliminin daha yüksek olan mutasyon varken riske atılması saçma.

erny

80+ Bronze

Çocuklara bulaşma eğiliminin daha yüksek olan mutasyon varken riske atılması saçma.
Bu mutasyon aylar öncesinde çıkmış fakat yeni açıklamislar. Türkiye'ye gelmiş bile olabilir.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

...
vallaha ben derse katılmayan ödev yapmayan biri ile aynı seviyede olmak istemiyorum sanırsınız tek siz risktesiniz
bizde nedense risk var denmedi merak ediyorum 2.sınavlarda neden önemli oldu bu olay
istemiyorum oldu mu
olun
anlamıyorum
biz 2015 siz 2021 misiniz
bizde risk vardı biz ağzımızı açmadık
anlamadığım bu
biz neden açmadık siz açtınız noldu böyle
bu arada riski bahane kısmı için geçerlidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular