Sınavların Ertelenmesi Konusunda Tartışma

Sınav yapmayın yoksa öleceğiz.
Sizi bilmem de ben kesin ölürüm bizim sınıf öğleyinde maskelerini çıkartıyorlardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısın bazıları cidden çalışmadığı için bahane uyduruyor cidden ama sen sınav olduğun için şanslısın bence sen 1. Sınav konularından sınav oldun biz tüm konulardan sınav olucaz olursak eğer.
Çalışmayan da ne bilm ailesi çalış falan demiyor mu?

her türlü yapılacak o yüzden çalışın sınavları ağlayacağınıza

Oy toplama yapıyorlardı bizim eğitim sistemimizde sınav olur
2023 te bizde oyda kullanıcaz sandıkta görüşürüz artık.

her türlü yapılacak o yüzden çalışın sınavları ağlayacağınıza
Ne kadar boş insansın yukardaki yorumları görmedin mi okul yüzünden corona olan var babası 2 hafta yoğun bakımda kalan var cidden insan başına gelince anlamıyor dua et başına gelmesin

Hoca: evladım bu sorunun cevabı nedir?
@cagataymetehan : #sınavagelmiyorum
Hoca: otur evladım 0.

2023 te bizde oyda kullanıcaz sandıkta görüşürüz artık.

Ne kadar boş insansın yukardaki yorumları görmedin mi okul yüzünden corona olan var babası 2 hafta yoğun bakımda kalan var cidden insan başına gelince anlamıyor dua et başına gelmesin
ne yapsınlar bu seferde hadi online olsun deseler sonrada kopya çekmeyen olucak ?

Sayısaldayım hiç olmazsa edebiyat, tarih gibi derslerin sınavı olmasın.

ne yapsınlar bu seferde hadi online olsun deseler sonrada kopya çekmeyen olucak ?
Haklısın evet kopyaya başvuran illa olucak ama yapmayabilirler sınav olanların sınavlarını iptal edip sadece derse katılım üzerinden puan verebilirler aslında derse katılım üzerinden puan verseler bile bu bile biraz saçma çünkü birisinin evinde elektirik kesilip kesilmediğini nasıl anlıyacaksın en iyisi normal bir şekilde herkes düz geçsin bu seferde boş beleş insanlar kolaydan sınıf atlayacak yani açıkçası şuan bunları yazınca bende tam çözemedim ama olmasın

Haklısın evet kopyaya başvuran illa olucak ama yapmayabilirler sınav olanların sınavlarını iptal edip sadece derse katılım üzerinden puan verebilirler aslında derse katılım üzerinden puan verseler bile bu bile biraz saçma çünkü birisinin evinde elektirik kesilip kesilmediğini nasıl anlıyacaksın en iyisi normal bir şekilde herkes düz geçsin bu seferde boş beleş insanlar kolaydan sınıf atlayacak yani açıkçası şuan bunları yazınca bende tam çözemedim ama olmasın
Yazının sonu efsane. :D
en iyisi normal bir şekilde herkes düz geçsin bu seferde boş beleş insanlar kolaydan sınıf atlayacak yani açıkçası şuan bunları yazınca bende tam çözemedim ama olmasın

• Hahaha
Reaksiyonlar: erny
TYT de AYT de belli olcak zaten.

Hadi sınavları yapmadılar diyelim bu seferde azimle meslek edinip bu ülkeye ayakta tutacak yeni insanlar olucak onlara ne demeli ? yarısı vaz geçti desek sonra kalan kısmın yarısıda başaramadı desek ve bu sadece çeyrek kısımmı ülkeyi ayakta tutucak ?

Keyfin bilir sonra sınıfta kaldım diye ağlama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri