Rennes
80+ Gold
Dahası
Anlamayan varsa ne biliyim abi yani.keşke şu işareti ekleseydin de mizah olduğunu anlasalardı
(!)
Anlamayan varsa ne biliyim abi yani.keşke şu işareti ekleseydin de mizah olduğunu anlasalardı
(!)
MalesefTRde yaşıyoruz abi.
adidas görmesinHz. Erdoğan ın keyfine göre sınava gireceksiniz
- Kızgın atanlar meeeeee lemeye devam
Bizim 3 tane sınavımız pazartesiHayır pazartesi.
Ne kadar komik değilmi. Övünmek gibi olmasın ama ülkemizin eğitim sistemi, tabii ki komik olacak.Pazartesi sınavlar ve okullarla ilgili açıklama yapılacakmış.Sınavlar pazartesi başlıyor ?
Geçmiş olsun sana lise çok zor ortaokul gibi değil haberin olsun50 ne ya off valla ben o kadar düşersem ailem beni öldürür. 9. sınıfım.
farkettimGeçmiş olsun sana lise çok zor ortaokul gibi değil haberin olsun
kardeşim o zaman biz twiterde köpürücez1 hala var cuma olmadı daha
2 vakalar düşüşe geçmesi artık TÜİK e bile guvenilmiyor sınavlar yapılması için düşürüldüğünü herkes biliyor
3 Kaç mutasyon görüldüğü belli değil şu an İngiltere'de her gün neredeyse 1 mutasyon çıkıyor diğer ülkelerde de var mutasyon kaç mutasyon olduğu bilinmiyor bile
4 notlarınız silinebilir sayın cumhuru tanrınız var ya 90 milyon kişiye hukmedebilecek olan bir cumhuru reisimiz o ne derse o meeeelemeye devam
Dediğinin bir kısmını anladım belki Türkçem kötüdür ama anladığım kadarıyla haklı olabilirsinkardeşim o zaman biz twiterde köpürücez
haksızlık olucak bize siz oldursanız eşitleniriz
biz çalışalım korona varken çıkalım aynen mutasyonlu değildi bir şey olmadı bize o yüzden
kardeşim anlayın eşitsizlik olucak yapılmaz ise
sağlık deme bana
yurt dışında mutasyon üstü mutasyon varken neden okullar açılıyor ve normalleşiyorlar farketmedin mi
buradaki asıl amaç sayıları yüksek gösterip korkutmak kanka farket artık
elin avrupasında böyle tweet açılmıyor nedense
bence veriler halkı dizginlemek için yüksek gösteriliyor olabilinirDediğinin bir kısmını anladım belki Türkçem kötüdür ama anladığım kadarıyla haklı olabilirsin