Neler Yeni

Sınavların iptal edilme şansı hala var muhtemelen.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Ha haklılar yani? :D bu şeye benziyor Vergi koyuyor çok yiyip şişmanlamayalım diye :d İrade denen bir şey var yeterince bizim yerimize karar veriyor zaten derdinin bu olduğunu zannediyorsan iyi uykular 🐑🐑🐑
Ülkede bunlardan çok var malesef :D 🐑🐑🐑

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Allahım keşke 50 alabilsem
Arkadaşlar o kadar zor değil. Ben sadece lise sınavları yerine üniye hazırlandığım için okulun derslerine ayrıcalık vermiyorum. Şimdi okulun dersleri üniyle aynı değil mi dersiniz. Her şeyin bir sırası var. TYT Türkçe çalışırken trigonometri den 100 alamam elbet. Lise de yüksek almanın çok basit yolu var derse hazırlıklı gidiceksin okuldan sonra ufak tekrar yapıp yarın ki konuya 10 dk da olsa çalışıcan. Bol bol soru çözmene bile gerek yok. Hazırlıklı git tekrar yap bitti.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar komik olan ne biliyor musunuz? Yan gelip yatıyorsunuz, sınavlar gelince de iptal olsuna yatıyorsunuz. Lafım ortaokul ve liselere. Sınavlar olmayınca da 2 sene sonra üniversiteye yerleşince bağıracaksınız "tembel olan benden önde" diye. İşinize geleni değil de, geleni işinize çevirmeye çalışsanız?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sınav ne yeniyo mu?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Aldığımız kararları cumhurbaşkanımız açıklıyacak dedi kabine toplantısı sonrası iptal olma şansı olabilir hala. Eğitim dahil olmak üzere kabinede konuşulucak dedi.
Pazartesi sınavlar ve okullarla ilgili açıklama yapılacakmış.Sınavlar pazartesi başlıyor :D?

İsmail_68

80+ Bronze
Toplantı varmı cidden yoksa umut fln mı çünkü hergün toplantı şeyleri duyuyorum 1 haftadır :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_