Neler Yeni

Sınavların iptal edilme şansı hala var muhtemelen.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
ağır konuşmak istemiyorum ama iptal olmaz ?! Burası türkiye

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
bence veriler halkı dizginlemek için yüksek gösteriliyor olabilinir
İşte ben de ona hak verdim ama hocam siz sınav olurken biz size siz sınav olcaksiniz diye bir şey demedik o zaman yine sınavlar olmasın dedik hocam siz sınav olurken o da hataydı zaten sizin de sağlığınız tehlikeye düştü bizimki de düşmesin bari zararın neresinden dönsen kardır mantığı ile bakıyoruz
Bir de hadi ben eşeklik ettim diğer derslere çalışmadım ama 1. Dönem başında teknik aksaklıklar yuzunden almancanin ilk derslerini kaçırdım ve sonucunda ipin ucu kaçtığı için ve bir dil olduğu için artık toparlayamadim 2 günümü bu derse çalışarak geçiren 1 günümü diğer derslere çalışarak işte teknik aksaklıklar da olabiliyor ondan da olmasını istemiyoruz ama olcak gibi yoksa iyiyi kötüyü ayırt edemezler ve yks ye etki edeceği için biraz zor sınavların olmaması

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İşte ben de ona hak verdim ama hocam siz sınav olurken biz size siz sınav olcaksiniz diye bir şey demedik o zaman yine sınavlar olmasın dedik hocam siz sınav olurken o da hataydı zaten sizin de sağlığınız tehlikeye düştü bizimki de düşmesin bari zararın neresinden dönsen kardır mantığı ile bakıyoruz
Bir de hadi ben eşeklik ettim diğer derslere çalışmadım ama 1. Dönem başında teknik aksaklıklar yuzunden almancanin ilk derslerini kaçırdım ve sonucunda ipin ucu kaçtığı için ve bir dil olduğu için artık toparlayamadim 2 günümü bu derse çalışarak geçiren 1 günümü diğer derslere çalışarak işte teknik aksaklıklar da olabiliyor ondan da olmasını istemiyoruz ama olcak gibi yoksa iyiyi kötüyü ayırt edemezler ve yks ye etki edeceği için biraz zor sınavların olmaması
yok aslında
endişelnmedim nedense
bir şey deo lmadı

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Aldığımız kararları cumhurbaşkanımız açıklıyacak dedi kabine toplantısı sonrası iptal olma şansı olabilir hala. Eğitim dahil olmak üzere kabinede konuşulucak dedi.
olmaz bence artık açarlar okulları ki açsınlar 2 sene açığımız oldu onlarda yapması gerekeni yapıyor bazıları açılmasın felan diyo sırf okula gitmemek için he corona ile alakası yok gitmek istemeyen dilekçe yazdırsın gitmesin okucak insanların hayatıyla oynuyorlar bide bakana istifa felan diyorlar işte bunlar yüzünden türkiye gelişemez.

En İyi Cevap
1
Ziya Selçuk, Fahrettin koca ve Recep Tayyip Erdoğan birisi şu üç adama ülkenin iyi durumda olmadığını anlatsın canlı derse giriyoruz eba çöküyor ekran pixel pixel oluyor yazan şeyler okunmuyor öğretmenin sesi robot sesi gibi geliyor öğretmen bazen derse girmeyi unutuyor sonrada sınav yapıyor tamam yine yap ama bir ay sonra yap bari yapacaksın kolay sor sınav soruları ahiret sorusu gibi çözebilene helal olsun

Top Bottom