Neler Yeni

Sınavların iptali için imza toplayalım arkadaşlar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Neredeyse 200K imza almış ama takan yok ki !

Baganım illa sınav yapacam diyo...

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
MEB'de imza toplandı diye hemen iptal ediyor sınavları :d

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T
bu tarz işlerde imza kabul edilmiyor diye biliyorum ayrıca bundan 1 1.5 ay önce sınav olanlara haksızlık olur öyüzden mecbur sınav olacağız
Aslında sonradan sınav olacaklara haksızlık yapılıyor fazla konudan sınav yapılacak önceden olanlar sınavların kolay olduğunu söylüyor bir çok kişi sınıfta kalma uygulanacaksa? bir çok kişi sınıfta kalacak

pentiti

80+ Silver
Bizim okulda 2. Sınavlar iptal oldu ama telafi sınavı yapılacak gidemeyenler için ona gideceğim maalesef.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aslında sonradan sınav olacaklara haksızlık yapılıyor fazla konudan sınav yapılacak önceden olanlar sınavların kolay olduğunu söylüyor bir çok kişi sınıfta kalma uygulanacaksa? bir çok kişi sınıfta kalacak
ayn buda doğru bizede onların sınav oldukları konulardan yapsınlar ozaman okeyim ben

• Beğen
Reaksiyonlar: 'Rey

ıcewallowyou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ataberk Yenigün
bu tarz işlerde imza kabul edilmiyor diye biliyorum ayrıca bundan 1 1.5 ay önce sınav olanlara haksızlık olur öyüzden mecbur sınav olacağız
haksızlığı öğrenciler değil okul yönetimleri ve idare yapıyor mesala bizim oldugum yerde ben ilçede oturuyorum 6 tane lise var hepsi yaptı yazılıları sırf bi biz yapmadık onunda nedeni müdürün sınavları zor yapamak isteyişi ve zor yapmasaı içide konusunun az olmasıymış normalde yönetmelige göre 1 haftalık tatilden once ilk yazılıların bitmesi gerekiyo sımdı öğrencileri 1 dönem den sorumlu tutmak hiç adil değil madem yazılı olanlara haksızlık olur diyosunuz onlar çok az bi konudan oldu biz bütün dönemden olucaz haksızlık esas bize oldu yönetim sağolsun

Top Bottom