Neler Yeni

Sınavların Olacağı Gün Sınavlar İptal Olacak Mı diye Konuşmak :D

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
O sınavları olucaksınız... bende oldum sizde olucaksınız lna🤢😤
la olalım da 15 gün sonra olalım sınava 10 gün kala haber veriyorlar böyle vaziyete .........

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hakkın ne? Dersine çalışan, özenini gösteren herkes nasibini alıyor. 👍
ya bak gıcık gıcık konuşup benim sinirlerimi bozma şu anda bile bir yandan ders çalışıyorum ancak 10 günde olacak iş değil! anla artık bunu

Clusters

80+
Aynen Aynen . eğitim olmasın ...sınavlar olmasın ... dersler olmasın... sonra biz neden böyleyiz birim eğlenmek hakkımız değil mi ? sistem fiyatları neden bu halde diye ağlarsınız klasik öğrenci işte.
kafan mı güzel uzaktan eğitimle bişey anlamıyoruz vakalar almış başını gitmiş hocalar bi ton ödev veriyor milletin psikolojisi zaten kafayı yedi nereye sınav (yüzyüze telafi eğitim olsun sınava hazırım ama bişey anlamıyorum uzaktan eğitimle)

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
kafan mı güzel uzaktan eğitimle bişey anlamıyoruz vakalar almış başını gitmiş hocalar bi ton ödev veriyor milletin psikolojisi zaten kafayı yedi nereye sınav (yüzyüze telafi eğitim olsun sınava hazırım ama bişey anlamıyorum uzaktan eğitimle
ben eğitimin online olmasını savunsam dediğinde doğrusun.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Artık sınavdan hüzünle çıkıp iptal haberini duyunca biraz mutlu olsak....

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hakkın ne? Dersine çalışan, özenini gösteren herkes nasibini alıyor. 👍
Biz mi anlatamıyoruz sen mi anlamak istemiyorsun?
Sınava 4 gün kala tarihler verildi bana. 4 günde anlamadığın 7 derse kapsamlı olarak çalış çalışabilirsen? Üstelik canlı derslerde öğretmenlerin internet sorunları varken.

Madem böyle bir uygulama yapacaklar. Gitsinler önce okulu yüz yüze eğitim için hazırlasınlar. 2-3 hafta yüz yüze tekrar yapalım. Sonrasında 1 Kasım'a kadarki değil isterlerse bütün 1. Dönem konularından olalım kabul.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ya bak gıcık gıcık konuşup benim sinirlerimi bozma şu anda bile bir yandan ders çalışıyorum ancak 10 günde olacak iş değil! anla artık bunu
Eee ne demişler önceden hazırlıklı olacaksın. Habire ertelenebileceğini sandınız. Olmasa yatacaksın galiba. Senin iyiliğin için ama sen bunu anladığında çoktan üniversite sınavına gireceksin.
Bir de sınavları sadece not olarak görmezsen belki ileride işine yarar.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Eee ne demişler önceden hazırlıklı olacaksın. Habire ertelenebileceğini sandınız. Olmasa yatacaksın galiba. Senin iyiliğin için ama sen bunu anladığında çoktan üniversite sınavına gireceksin.
Bir de sınavları sadece not olarak görmezsen belki ileride işine yarar.
la tamam o zaman 1 şubatta söyleselerdi 1 martta sınav var diye 19 şubatta söylemek nedir? ne yapayım ben sürekli sınav haftası gibi ders mi çalışayım?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Aynen Aynen . eğitim olmasın ...sınavlar olmasın ... dersler olmasın... sonra biz neden böyleyiz birim eğlenmek hakkımız değil mi ? sistem fiyatları neden bu halde diye ağlarsınız klasik öğrenci işte.
Hocam (!) koymayı unutmuşsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

la olalım da 15 gün sonra olalım sınava 10 gün kala haber veriyorlar böyle vaziyete .........
Sen bir de bizim okulu gör son hafta söylüyor sınavları.

Top Bottom