teşekkür ederimgeçmiş olsun
Saçma tabii ki. Birazdan sınav kaygısı olmayan koyunlar gelip der ki "Anca yatıyorsunuz"
onSaçma tabii ki. Birazdan sınav kaygısı olmayan koyunlar gelip der ki "Anca yatıyorsunuz"
ne calısmamKonuları biliyorum diyorsun ama derste bir şey anlamıyorum diyorsun![]()
allahım dglrtgdtrgrBizim hocanın interneti koptu çıkıp duruyor beni hacklemeyin dava açarım size diyor
neden boyle oldu sjson
ne calısmam
allahım dglrtgdtrgr
yok fen lisesi ama hazırlık okuyorum o bitsin okulun fen lisesine nakil olacağımDostum bende oldum ama 2. Sınavlarıda olacak bizim okul. Anadolu Lisesinde mi okuyorsun??
Bizimde bugün ilk 4 ders bostuSaçma daha bugun hoca 3 kere koptu derse girmek yerine online çalışıyorum burda yapacak bir şey yok en azından çalışalım en kötüsü gelmesin başımıza
dıger ulkeler ıptal edıyor biz hala at gibi yarıstırılıyoruzDostum bende oldum ama 2. Sınavlarıda olacak bizim okul. Anadolu Lisesinde mi okuyorsun??
Konuları bilmek, konuları anlamaktan farklı bir şeyKonuları biliyorum diyorsun ama derste bir şey anlamıyorum diyorsun![]()
ben kaldım-1080p ders işliyoruz hocaları dersten atıyor hiçbirşey anlaşılmıyor hayırlısıyla düşük not alacağım kesin
kesinlikleKonuları bilmek, konuları anlamaktan farklı bir şey![]()
bir kesim öğleki zaten hiçbir hocanın interneti iyi değilArtık ders çalışmayanların virüsü bahane etmesi olarak görüyorum iptal kararını.
bende anlamıyorum hatta uzaktan eğitim alamayan kişiler varben konuları biliyorum çalısıyorum ama olmuyor canlı derste hoca 144p sesı gıdıp gelıyor bişe anlamıyorum