Objektif düşünülmesi gerekli kardeşim, keşke herkes senin gibi olsa.Şahsen ben sınav oldum, ama olmayanlar için böyle bir şey yapılması çok saçma gerçekten.
Yahu arkadaş sonra da niye 50K vaka oluyor diyorlar?Objektif düşünülmesi gerekli kardeşim, keşke herkes senin gibi olsa.
İnan ben olsam sınav sınavları olmayanların yapılmamasını isterdim virüs bu durumdayken mantıksız.
1 hafta sonra derken ? 4 ocakta başlamıyor mu ?Bir hafta sonra okula çağıracaklarmış sınav için. Eğer sınavlar iptal olmazsa artık çift maske eldiven falan o şekilde giricem mecbur.
Daha bugün matematik hocam öyle söyledi. Ben de öyle biliyordum. Tutuşmadım değil.1 hafta sonra derken ? 4 ocakta başlamıyor mu ?
Bence en mantıklısı, 1. dönem notlarının performans ve ders içi katılımlara göre verilmesi, 2. dönem de ise salgının seyrine göre sınav yapılabilir.Tepkiler daha fazla büyürse ve mutasyon tehlikesi artarsa yine ertelenebilir.
bas twittera at twiti at atTepkiler daha fazla büyürse ve mutasyon tehlikesi artarsa yine ertelenebilir.
MEB : bOsvEr sINav yApAmBence en mantıklısı, 1. dönem notlarının performans ve ders içi katılımlara göre verilmesi, 2. dönem de ise salgının seyrine göre sınav yapılabilir.