Neler Yeni

Sınavsız öğrenci alan okulların sınavlı öğrenci alması?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yilmaz ateş
Arkadaşlar şimdi dediklerim azcık ne alaka dedirtebilir ama dediğimde sizde bi mantıksızlığı anlayacaksınız https://www.sorubak.com/teogrobot/mektep/3563/ozden-cengiz-anadolu-lisesi bu okul mesela bakarsanız 2018 2019 da sınavsız okul alan bir okul ama şuan bakarsanız yüzde 8 le alan bi okul olmuş bunun mantığı nedir
bu benim okulum ben 2019 da giriş yaptım okula 5 yıllık okul 9"a geçiceğim ve sınavlı girdiğim zaman anadolu lisesi olan okul sınavsız alıyordu şimdi yüzde 8 le alıyor sınavsız olarak girenle benim aramda bi haksızlık yok mu? Belki kolay bir açıklamadır bilmiyorumda merak ettim teşekkürler

Mesaj otomatik birleştirildi:

başlıkta ufak bir hata var şuan sınavlı öğrenci alan önceden almayan olcaktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yilmaz ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her iki alımdan da alıyor yani hem adrese dayalı hem de puanla benim önerim anadolu lisesi kazanmaya çalış en iyisi
hayır kanka gönderdiğim anadolu lisesine bak ben zaten 1 yıldır kendi okulumdayım 2005 liyim ben şile sosyal bilimler lisesi benim okulum orda bir okul attım önceden sınavsız alıyordu 2018 2019 da şimdi sınavlı alıyor hatta iyi bir yüzdeyle nedeni ne adaletsiz deil mi diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yilmaz ateş
öyle de olabilir eskiden adrese dayalı şimdi puanla alıyor olabilir sosyal bilimler genelde öyle oluyor bulunduğu bölgede puanla alan okullar azsa o yüzden okulu nitelikli hale getirmişlerdir
kardeşim attığım linklere baksan zorlanmayacaz ben zaten sosyal bilimler lisesinde okuyorum diyorumki bu anadolu lisesi evime daha yakındı ve sınavsız diye gitmedim puanı şimdi okulumu geçmiş diyorum (sınavlı girdim) saçma deil mi diyorum bunu anlamak bu kadar mı zor la?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yilmaz ateş
okulda genelde üst dönemlerle falan işin olmuyor sınıfın ve hocalar iyi olması bir okul için yeterli haksızlık sayılmaz bence
ok eyvallah zaten okulumdan çok memnunum yanlış anlamayın aşırı seviyorum okulumu da bi ilginç geldi o yüzden sordum iyi geceler

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,986
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Evet haksızlık oluyor ancak yapacak bir şey yok.
Ben LGS'nin ilk senesinde sınava girmiştim. Kocaeli'nin en iyi anadolu lisesi olan Kocaeli Anadolu Lisesi'ne girdim.
Bu okul TEOG zamanında 478 puanla alıyordu. Bu oldukça iyi bir okul olduğu anlamına geliyor.
Ben de oldukça çalışkan bir öğrenciyim ancak o okula girmek aklımın ucundan bile geçmiyordu.
Yerleştiğimiz okullar açıklandığı gün şok geçirmiştim. LGS puanım 324 olmasına rağmen bu okula yerleşmiştim.
Bunun tek sebebi bu okul ile aynı ilçede bulunuyor olmam ve 6, 7 ve 8. sınıf ortalamamın 80'in üzerinde olmasıydı. (Ortalamam 95)
Bu durumda ne bizim gibi kolay yerleşenler suçludur, ne de okulun kendisi. Burada suçlu LGS sistemini kabul edenlerdir.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Burada da öyle okullar oldu. Nitelikli okul oldu normal okullar. Daha da iyi bir şey zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,143
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom