Neler Yeni

Sinerji Bering sistem alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Merhaba donanım arşivi sistemini hiçbir şekilde alma imkanımız yok 3 kişi arkadaşım için sepete eklemeyi denedik fakat kesinlikle yakalayamadık 1 tane sistem, o nedele bu sistem hakkında fikir istiyorum
SİSTEM

Hasan344

80+ Gold
Da'nın stok varsa onu al.

Keyfen

80+ Bronze
yav alma alma bu kötü, bak taktiği söylüyorum gençer gaming e gidiyosun linke giriyosun sayfayı hafif küçültüp saat 20:58 de başlıyosun 5 dakka boyunca sürekli f5 basıp sepete ekle diyosun sürekli bunu tekrarla ama bundan önce mutlaka tüm bilgilerini adresini vb gir üyeliğine, söz veriyorum dediğimi yaparsan yetişip alabileceksin.

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven
yav alma alma bu kötü, bak taktiği söylüyorum gençer gaming e gidiyosun linke giriyosun sayfayı hafif küçültüp saat 20:58 de başlıyosun 5 dakka boyunca sürekli f5 basıp sepete ekle diyosun sürekli bunu tekrarla ama bundan önce mutlaka tüm bilgilerini adresini vb gir üyeliğine, söz veriyorum dediğimi yaparsan yetişip alabileceksin.
dediklerinin hepsini önceden akıl edip başından beri yaptım hiçbir şekilde olmadı böyle şeylerde genelde hızlıyım da tahmin edip önceden tc mi bile girmeme rağmen hiçbir şekilde olmadı 4 saat uğraştım sanırı msana şansa gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sen almıştın sanırım forumda yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam hayırlı olsun brom

Keyfen

80+ Bronze
dediklerinin hepsini önceden akıl edip başından beri yaptım hiçbir şekilde olmadı böyle şeylerde genelde hızlıyım da tahmin edip önceden tc mi bile girmeme rağmen hiçbir şekilde olmadı 4 saat uğraştım sanırı msana şansa gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sen almıştın sanırım forumda yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam hayırlı olsun brom
sağolasın kankam, aldığım sistem donanım arşivi, sinerji olanın sistemi farklı ondan dedim da yı al ama sinerjiyi alma

yvzsvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
yavuz seven
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,547