Neler Yeni

Sinerji bilgisayar ürün iademi almıyor

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
onlar ile alakalı ben 5 kes monitör iade etim hep aldım monitörler sorunlu çıkıyordu incehesap gamegaraj hepsiburada vatan koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkın var ve bu firmalar sorunsuz aldı sinerji sizi kazıklamadı için böle diyorsunuz araştırın sinerji hakında kötü konular çok
14 gun icinde kosulsuz iade alimi zorunludur. Yani olu pikselle bu durumun alakasi yok aslinda o yuzden magdur olsugunuzu dusunuyorum elinizden geleni yapin. Tuketici hakem heyetine de basvurun. Sinerji aslinda iyi bir firmaydi boyle yapmalari benim de kafamda soru isareti olusturdu.
Bu arada” kes” degil, “kez” olacak

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Bu ay oldu 1 ölü pixselim var iade hakımı kullanmak istedim ancak ürünü iade almadılar 14 gün iade hakımı hiçe sayıyor ve satıcı firma şunu diyor servis ne derse o bizi bağlamaz iyi de ben paramı Sinerji'ye verdim ama endeks bilişim iademi onaylamadı endeks bilişim RMA servis kendisi Gigabyte marka direktörü yani satıcı onlar değil, servis de şunu diyor beyefendi iadeyi onaylıyan yine satıcı firmadır biz ürünü kontrol etik siyah 1 ölü pixsel bulduk ancak Gigabyte marka 3'den fazla ölü pixseli ürünleri iade değişim yapıyor dedi,

Şu anda 14 gün iade hakımdan menedildim satıcı firmayı arıyorum diyorlar isterseniz tüketici hakkemi dava edin ancak fark etmez diyor bizim yapabilcemiz bir şey yok denildi bana, ancak ben birçok kes farklı sitelerden ürün iade etim İncehesap Hepsiburada ve GameGaraj bunlar koşulsuz iade 20 iş günün de iade ücretimi onay verdi şu anda 2600₺ çöp edildi ürünü kullanamıyorum koli de duruyor Sinerji bilgisayara aldanmayın tamamen yüzsüzler.
Ölü pixselim olan ürün Gigabyte M.27F 27 inç.
dostum bilgilendirme için teşekkürler. Trendyol üzerinden monitör almıştım . satıcı incehesaptı , monitör bana büyük geldi geri vermek istedim kabul ettiler. Burada açıkca senin 15 gün içinde iade hakkını yemişler maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Fatih Kıyak
a
dostum bilgilendirme için teşekkürler. Trendyol üzerinden monitör almıştım . satıcı incehesaptı , monitör bana büyük geldi geri vermek istedim kabul ettiler. Burada açıkca senin 15 gün içinde iade hakkını yemişler maalesef.
aynen öle oldu beni oyaladı ben iade konusunda deneyime sahibim ben bu bizim hakımız

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Enes Bahadır
onlar ile alakalı ben 5 kes monitör iade etim hep aldım monitörler sorunlu çıkıyordu incehesap gamegaraj hepsiburada vatan koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkın var ve bu firmalar sorunsuz aldı sinerji sizi kazıklamadı için böle diyorsunuz araştırın sinerji hakında kötü konular çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ancak 14 gün iade hakım oldunu da diyolar yazdım metine dikkat edin
sinerjiyi savunduğumdan değil mağazadan alırsan kontrol ederek alma şansın var buna bişey demiyorum zaten. Sinerjide aracı firma diyorum neyse inşallah çözülür sorununuz :)

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Knk kime yedirebilirlerse işte. Sen ölü piksel vs demeyip direk iade etmek istiyorum deseydin. Baktın olmuyor tüketici hakem heyetine git. Olmadı 300 500 dosya masrafı ile savcılığa suç duyurusunda bulun. İnternetten yaptığın alışverişlerde 14 gün iade hakkın var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Fatih Kıyak
sinerjiyi savunduğumdan değil mağazadan alırsan kontrol ederek alma şansın var buna bişey demiyorum zaten. Sinerjide aracı firma diyorum neyse inşallah çözülür sorununuz :)
ben istanbul da değilim o yüzden internet den aldım ancak o güne pişman etiler

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Enes Bahadır
ben istanbul da değilim o yüzden internet den aldım ancak o güne pişman etiler
Bu durumu yaşamamak için özellikle her parçamı dışardan alırım ama. Mönitörü görmeden almam başıma geleceğini bildiğim için bir dahakine inşallah böyle yaparsınız. Sorunu çözerler umarım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emre
Bir ölü pixel kusur sayılmıyor bildiğim kadarıyla, o yüzden iade kabul etmeme hakları olabilir. Bende teknosadan Philips monitör almıştım, ölü Pixel vardı bir tane. İade almamışlardı. Bundan dolayı bazı firmalar çıkarmaya "0 ölü Pixel garantili" yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,991
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom