Sinerji Üzerinden Şu Hazır Sistemi Alacağım Kargoda-Satın Alım Öncesi ve Sonrasında-Bozuk Çıkarsa İadesinde Sorun Yaşar Mıyım Ne Kadar İlgilenirler Sonuçta 9200 TL gibi Bir Para Ödeyeceğim.Güvenilir midir ?
Güvenilir.
PSU'yu değiştirmenizi öneririm, pek iyi olduğu söylenemez.
PSU dışında güzel sistem. Ve site de güvenilir.
NedenSite güvenilir psu korumasız değiştirmenizi öneririm.
Neden
güvenilirdir. bu arada aldığınız kasanın psu çöp
Güvenilir.
PSU'yu değiştirmenizi öneririm, pek iyi olduğu söylenemez.
PSU değiştirmeyi düşündüm ama Özelleştirmelerde Bir Sonraki Seçenek Corsair in 650w Lık Psu su 300 TL fark Var Arada Bütçeyi Çok Zorlar Beni İdare Ettirmesi Yeterli Yaşadığım Yerde Elektrik Kesintileri Çok Fazla Yaşanmıyor Zaten Sorun Çıkar Mı genede ?PSU dışında güzel sistem. Ve site de güvenilir.
PSU değiştirmeyi düşündüm ama Özelleştirmelerde Bir Sonraki Seçenek Corsair in 650w Lık Psu su 300 TL fark Var Arada Bütçeyi Çok Zorlar Beni İdare Ettirmesi Yeterli Yaşadığım Yerde Elektrik Kesintileri Çok Fazla Yaşanmıyor Zaten Sorun Çıkar Mı genede ?
Rehber - Sharkoon SHP650 V2 Hakkında Bilgiler ve Neden Alınmamalı?
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde Sharkoon V2`yi gömeceğim. Hadi başlayalım! Türkiye Fiyatı ve aynı Fiyata Daha İyiler Türkiye`de 399 Liraya bulunabiliyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Aynı fiyata daha iyi olarak bu var...forum.donanimarsivi.com