Neler Yeni

Sinerji Monitör İade

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,439
İsim
Muhammed efe
Edebilirsin. Ben mouse aldım kutusunu komple yırttım ağız kısmını. Kapanmayacak şekilde genede iade aldılar.
Tamam bende servis kontrol eder dedim. Altta ki mesajı okursan. Şansılıymışsın bu arada adamların iyi niyetine denk gelmişsin.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Bende sinerjiden Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF Model monitörü aldım, pazartesi elime ulaştı fakat ölü pixel çıktığı için dün geri gönderdim. Umarım değişim yapılır çünkü monitörü gerçekten çok sevdim. Değişim kararı ne zaman belli olur bu konuda bilginiz var mı ?

vip4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Volkan
Bende sinerjiden Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF Model monitörü aldım, pazartesi elime ulaştı fakat ölü pixel çıktığı için dün geri gönderdim. Umarım değişim yapılır çünkü monitörü gerçekten çok sevdim. Değişim kararı ne zaman belli olur bu konuda bilginiz var mı ?

Aynı modeli almışız. Bende Coil-Whine sesi vardı 3-4 gün deneyimleyebildim ve o sürede sürekli kulağımda çınlama sesi ile kullandım monitörü. 4.Günün ardından Fifa oynarken monitörde Fifa ekranı kaldı resmen. Oyunu kapattım, bilgisayarı ve monitörü kapatıp açtım fakat hala Fifa görüntüsü duruyordu. Bu yaşadığım sorunlara rağmen iade almadılar. Bende THH'den iade ettim.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Aynı modeli almışız. Bende Coil-Whine sesi vardı 3-4 gün deneyimleyebildim ve o sürede sürekli kulağımda çınlama sesi ile kullandım monitörü. 4.Günün ardından Fifa oynarken monitörde Fifa ekranı kaldı resmen. Oyunu kapattım, bilgisayarı ve monitörü kapatıp açtım fakat hala Fifa görüntüsü duruyordu. Bu yaşadığım sorunlara rağmen iade almadılar. Bende THH'den iade ettim.
Korkuttun beni. En azından iade edebilmene sevindim. Bütçeme karşılık en iyi bu modeli bulabildim ben. Coil-Whine sesi ben fark etmedim bende zaten 2 gün bile kullanmadan geri gönderdim ölü pixel var diye. Coil-Whine sesi nasıl bir şey sadece sesten ibaret mi yoksa sorun çıkaracak bir şey mi. (Ben duyabileceğimi sanmıyorum benim kulaklar %42 duymuyor :)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hayır sen satın alırken zaten adamların satış sözleşmesini imzalıyorsun ama dediğin gibi olsa bile kimse kimsenin açıp kullanıp iade ettiği ürünü almak istemez. Bandrol dediğin şey zaten bunun için yapıştırılır. Yinede umarım iade alırlar bu arada kimsenin beni kandırdığı yok. Servise yollarlar sorunu yoksa ürünün alırlar kullanıcı hatası yoksa.

İade Koşulları:

Ürünlerin cayma hakkı dahilinde iade alınabilmesi için;
Satın alınan ürünün orijinal kutusunda, ambalajı açılmamış ve zarar görmemiş olması,
Tüm tamamlayıcı aksesuarları ile birlikte olması,
Varsa hediye olarak verilen promosyonlu, kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda hasarsız ve eksiksiz gönderilmesi gerekir. Kurumsal firma alışverişinizde faturanızla birlikte gönderilmelidir. Bireysel alışverişinizde faturaya ihtiyaç duyulmamaktadır.
Kurumsal firma alışverişinizde iade faturanızla birlikte gönderilmelidir. Bireysel alışverişinizlerinizde faturaya ihtiyaç duyulmamaktadır.
Hepsiburada, mesafeli satış yönetmeliğinin 12. maddesinin 1. fıkrasına göre tüketicinin cayma hakkını kullandığına ilişkin bildirimin kendisine ulaştığı tarihten itibaren 14 gün içinde, iade koşulları sağlanması dahilinde bütün bedelleri geri ödemekle yükümlüdür. 14 günü aşan iade talepleri için işlem gerçekleştirilememektedir.
Ah be abicim bu satıcılar sizi her yerden kandırıyor siz de atlıyorsunuz bu adamın satış politikası mı üstün devletin kanunu mu? Google'a ilk yazınca çıkan linkten alıntı yapmışsın lütfen resmi gazeteye gir tüketicinin korunması kanunu oku 55 sayfa bir şeydi bir kaç saatini ayırırsın en fazla. Bazı özel ürünler dışında ambalajını açtığın ürünü geri iade edebilirsin. İnternetten ürün alıyorsun ya hani görmeden o yüzden bu hakkı sana veriyorlar zaten.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,439
İsim
Muhammed efe
Ah be abicim bu satıcılar sizi her yerden kandırıyor siz de atlıyorsunuz bu adamın satış politikası mı üstün devletin kanunu mu? Google'a ilk yazınca çıkan linkten alıntı yapmışsın lütfen resmi gazeteye gir tüketicinin korunması kanunu oku 55 sayfa bir şeydi bir kaç saatini ayırırsın en fazla. Bazı özel ürünler dışında ambalajını açtığın ürünü geri iade edebilirsin. İnternetten ürün alıyorsun ya hani görmeden o yüzden bu hakkı sana veriyorlar zaten.
Ne dediğimi anlamak istemiyorsunuz. Denesin arkadaş dediğim şeyin aksi olmamış zaten. Coil whine garantilerde bobin sesi olarak geçiyor problem olarak bile geçmiyor. Arkadaş denesin durum sonuçlanınca görürüz o zaman konuya ekleme yapsın.

yusuftheayay

80+ Bronze
Hocam bende sinerjiden monitör almak istiyorum fakat monitorde bir sorun olirsa iade almazlar diye korkuyorum thh süreci nasıl işliyor biraz bilgi verebilirmisin ?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Beğenmediğimi önesürüp iade edemezmiyim soniçta internetten aldım denemedim
Sinerjiden almanı tavsiye etmem bende garantiye yolladım arızalı çıktı muadil ürünle değişimde vs sıkıntı çıkarıyorlar thhye başvurdum bende bekliyorum

vip4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Volkan
Ne dediğimi anlamak istemiyorsunuz. Denesin arkadaş dediğim şeyin aksi olmamış zaten. Coil whine garantilerde bobin sesi olarak geçiyor problem olarak bile geçmiyor. Arkadaş denesin durum sonuçlanınca görürüz o zaman konuya ekleme yapsın.
Hocam zaten iade ettim bile. Paranın yatmasını bekliyorum.

Korkuttun beni. En azından iade edebilmene sevindim. Bütçeme karşılık en iyi bu modeli bulabildim ben. Coil-Whine sesi ben fark etmedim bende zaten 2 gün bile kullanmadan geri gönderdim ölü pixel var diye. Coil-Whine sesi nasıl bir şey sadece sesten ibaret mi yoksa sorun çıkaracak bir şey mi. (Ben duyabileceğimi sanmıyorum benim kulaklar %42 duymuyor :)
Eski televizyonları açınca çıkan ses gibi. Benim monitörümde olan standart sesin çok fazlasıydı. Karşısında yarım saat bile oturamadım, resmen beynimi deliyordu ses.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut

Eski televizyonları açınca çıkan ses gibi. Benim monitörümde olan standart sesin çok fazlasıydı. Karşısında yarım saat bile oturamadım, resmen beynimi deliyordu ses.
Teknoloji şans işi derler hep buna artık tamamen inanmaya başladım ya.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,439
İsim
Muhammed efe

Kankam bende kontrol edip alırlar dedim zaten okusanıza ne yazmışım doğru düzgün Allah aşkına. Servis kontrol edip alır dedim. Sen coil whine için iade etmek iştemişsin ama servislerde coil whine sorun olarak görülmediği için almamışlar. Sende THH ile iade almışsın. Ne güzel işte bende aksiin demiyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Coil Whine ile konumuzun alakası yok, adam ürünü beğenmemiş kısaca iade ediyor olay bu sen de 14 açılmış ürün iade edemez diyorsun yazdığın bu ne anlatmak istediğini doğru anlatamazsan anlayamam pekala.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,439
İsim
Muhammed efe
Coil Whine ile konumuzun alakası yok, adam ürünü beğenmemiş kısaca iade ediyor olay bu sen de 14 açılmış ürün iade edemez diyorsun yazdığın bu ne anlatmak istediğini doğru anlatamazsan anlayamam pekala.
Tabii nerenle anladığına bağlı saygı duyarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,572
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom