Neler Yeni

Sinerji Ultimate Sistemi Artık Alıyorum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Şansa bağlı derken biraz daha açabilir misiniz? Anlamadım da.
Her ram fabrikadan farklı çipler ile çıkar. Aynı ürün koduyla satılan tamamen aynı 2 ram çip farkı yapabilir HyperX de görülen yaygın bir durum. Yalnız HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 modellerinde Micron J Die çip çıkma olasılığı var. Trident Z Neo'den daha iyi bir çip. Eğer Micron J Die çıkarsa 3600 MHz CL14 yaparsınız. Eğer Hynix CJR çıkarsa ki bunun da ihtimali epey yüksek 3600 MHz CL16 yaparsınız. Yani bakılınca aslında sizin seçtiğiniz Trident Z ile bunun arasındaki tek fark dış görünüş. Tabii durum sadece overclock yaparsanız böyle.

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5

14734 TL

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

14734 TL
Suprim X fiyatı gerçek olamaz.
Gerçekse kudururum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Vallaha kulağıma bazı şeyler geliyor, alanlar varmış sanırım mağazalarda. Suprim X olmasa bile; Palit Gamerock stokları gelince alır.
Yok bu Palit GameRock'dan bayağı bi daha iyi kaçırılmasın

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bayağı iyi sistem 14K ya hazır olduğunu düşünürsek
15k de artık sen ona :D, tek avantajı hazır olması gibi geldi bana. 15k verip o kasayı kullanmazdım bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

14734 TL
Konu sahibine Vatan’a gidip Suprim X fiyatı doğru mu, değil mi; öğrenmesini öneririm.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
15k de artık sen ona :D, tek avantajı hazır olması gibi geldi bana. 15k verip o kasayı kullanmazdım bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibine Vatan’a gidip Suprim X fiyatı doğru mu, değil mi; öğrenmesini öneririm.
Hocam öncelikle teşekkür ederim topladığınız sistem için zahmet etmişsiniz. Ankarada yaşıyorum baktım stoktaki mağazalara en yakın Konya var. Nasıl bir şey yapayım sizce?

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Hocam öncelikle teşekkür ederim topladığınız sistem için zahmet etmişsiniz. Ankarada yaşıyorum baktım stoktaki mağazalara en yakın Konya var. Nasıl bir şey yapayım sizce?
Tüh ya, bir tanıdığa falan aldırma imkanınız yok mu? Zira o fiyata cidden daha iyi ekran kartı bulamazsınız.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Tüh ya, bir tanıdığa falan aldırma imkanınız yok mu? Zira o fiyata cidden daha iyi ekran kartı bulamazsınız.
Keşke olsa da alsak. 3 saatlik yol ama bilmiyorum. Ankara'ya gelir umarım.

Top Bottom