xpg markalı ram single kit olarak geçiyor ama ben 2 tane taktım performans değişir mi onu sormuştum.Açıkçası hiç anlamadim.2 adet ram nasıl single kit olabilir ki.
Sanırım sen biraz karıştırmışsın. 1 adet ram hem single hem de dual olamaz. Ramlerin hepsi single dır. Sen bir anakart a 2 single ram takarsin dual channel olur. 1 single ram takarsin single ram olarak kalirarkadaşlar 2x8 3000mHz ram'im var ama bunlar single kit olduğu için 1 tane takınca daha mı performanslı oluyor ?
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
xpg ram alırken single kit yazıyor. bu ram i tek takınca daha performanslı olduğu anlamına mı geliyor ?Sanırım sen biraz karıştırmışsın. 1 adet ram hem single hem de dual olamaz. Ramlerin hepsi single dır. Sen bir anakart a 2 single ram takarsin dual core olur. 1 single ram takarsin single ram olarak kalir
xpg ram alırken single kit yazıyor. bu ram i tek takınca daha performanslı olduğu anlamına mı geliyor ?
sonunda istediğim cevap çok teşekkürlerAynı marka 2 ram'i bilgisayarına takarsan otomatik olarak dual kit çalışır. Dual kit olması için illaki aynı paketten 2 adet ram çıkaması gerekiyor diye bir şey yok dostum.
Hayır dual channel olarak kullanmak daha iyi. Single channel a göre daha yüksek fps verir.xpg ram alırken single kit yazıyor. bu ram i tek takınca daha performanslı olduğu anlamına mı geliyor ?