single kit ve dual kit arasındaki fark

yigitaydn

80+
Reaksiyon skoru
44
arkadaşlar 2x8 3000mHz ram'im var ama bunlar single kit olduğu için 1 tane takınca daha mı performanslı oluyor ?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası hiç anlamadim.2 adet ram nasıl single kit olabilir ki.

Açıkçası hiç anlamadim.2 adet ram nasıl single kit olabilir ki.
xpg markalı ram single kit olarak geçiyor ama ben 2 tane taktım performans değişir mi onu sormuştum.

Hayır kardeşim dual chanell kullanmam daha iyi.

arkadaşlar 2x8 3000mHz ram'im var ama bunlar single kit olduğu için 1 tane takınca daha mı performanslı oluyor ?

Sanırım sen biraz karıştırmışsın. 1 adet ram hem single hem de dual olamaz. Ramlerin hepsi single dır. Sen bir anakart a 2 single ram takarsin dual channel olur. 1 single ram takarsin single ram olarak kalir

Anladım.İkisini birden yani dual Channel kullanman daha performanslı olur.

Sanırım sen biraz karıştırmışsın. 1 adet ram hem single hem de dual olamaz. Ramlerin hepsi single dır. Sen bir anakart a 2 single ram takarsin dual core olur. 1 single ram takarsin single ram olarak kalir
xpg ram alırken single kit yazıyor. bu ram i tek takınca daha performanslı olduğu anlamına mı geliyor ?

Aynı marka 2 ram'i bilgisayarına takarsan otomatik olarak dual channel çalışır. Dual kit olması için illaki aynı paketten 2 adet ram çıkaması gerekiyor diye bir şey yok dostum.

Aynı marka 2 ram'i bilgisayarına takarsan otomatik olarak dual kit çalışır. Dual kit olması için illaki aynı paketten 2 adet ram çıkaması gerekiyor diye bir şey yok dostum.
sonunda istediğim cevap çok teşekkürler

xpg ram alırken single kit yazıyor. bu ram i tek takınca daha performanslı olduğu anlamına mı geliyor ?

Hayır dual channel olarak kullanmak daha iyi. Single channel a göre daha yüksek fps verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,408
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri