Neler Yeni

single oyunları beceremiyorum

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Hilesiz oynamaya bak derim hile bu tarz oyunlarda genelde keyfi kaçırıyor
Marvel Spiderman serisini öneririm
Dishonored serisini öneririm yüksek kaos istiyorsan pata küte adamların içine dalıp kesebilirsin yada düşük kaos istiyorsan daha sessiz gidip kimseyi öldürmeden sadece bayıltabilirsin
Batman Arkham serisine bakabilirsin eski bi seri ancak çıktığı seneye göre taş gibi
God of war bakabilirsin bazı kanser eden yerleri var ancak genel olarak güzel
Metroidvania seviyorsan Ori and Black forest ve Ori and will of the wisps serisine bakabilirsin aynı türden Hollow Knight bakabilirsin gene
(sekiro demek isterdim ancak adamı kanser eder ben bile adam akıllı oynayamıyorum soulslike oyunlara bulaşma elden ring sekiro dark souls gibi :D )
bende hollow knight oynayacak yetenek yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
hocam niye herşeye gülüyonuz
yani şimdi gülmemem için bir sebep varmı bi düşün.easy modda oyun oynuyosun hile açıyorsun ve başarısızssın.o zaman niye hile açıyosun be kardeşim anlamı ne :DD

cemo79

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
venceremos
Oyundan oyuna değişiyor kolay-zor kavramı. Yeni nesil oyunların çoğunda easy bile yok,normalden başlıyor.Klayve ile oynuyorsan mümkün mertebe aynı tuşları kullanmaya çalış her oyun için, ki öyle de yapıyorsundur. Oyun içi asistanlar kapalıysa aç( otomatik nişan vs gibi) Klavyeden de kaynaklanıyor bazen,arkadadaki tutacakları kaldır-indir öyle dene. Aklıma gelenler bunlar.İllaki parmakların alışacak dostum başke çare yok yani :)

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Oyundan oyuna değişiyor kolay-zor kavramı. Yeni nesil oyunların çoğunda easy bile yok,normalden başlıyor.Klayve ile oynuyorsan mümkün mertebe aynı tuşları kullanmaya çalış her oyun için, ki öyle de yapıyorsundur. Oyun içi asistanlar kapalıysa aç( otomatik nişan vs gibi) Klavyeden de kaynaklanıyor bazen,arkadadaki tutacakları kaldır-indir öyle dene. Aklıma gelenler bunlar.İllaki parmakların alışacak dostum başke çare yok yani :)
gamepad kullanıyorum ama klavyemde var

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Enes Altunışık
Multiplayer rekabetçi oyunları da oynayamayan insanlar var. Hile açıp herkesi oyundan soğutuyorlar. Başlangıçta kimse gamer doğmuyor. Oyunları oynadıkça alışırsın ve iyileşirsin.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Multiplayer rekabetçi oyunları da oynayamayan insanlar var. Hile açıp herkesi oyundan soğutuyorlar. Başlangıçta kimse gamer doğmuyor. Oyunları oynadıkça alışırsın ve iyileşirsin.
o zamana kadar napıcam hocam alışmak için oynamam lazım ama sanırım biraz sinirli biriyim yenilince dayanamıyorum

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Enes Altunışık
o zamana kadar napıcam hocam alışmak için oynamam lazım ama sanırım biraz sinirli biriyim yenilince dayanamıyorum
O zamana kadar yapabileceğin bir şey yok. GORA filmindeki gibi bir anda yetenek yüklemesi yapılamıyor yani. Oynadığında hiç eğlenmiyor ve sinirlenip dayanamıyorsan oynama. Başka bir tavsiyem yok verebilecek.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
O zamana kadar yapabileceğin bir şey yok. GORA filmindeki gibi bir anda yetenek yüklemesi yapılamıyor yani. Oynadığında hiç eğlenmiyor ve sinirlenip dayanamıyorsan oynama. Başka bir tavsiyem yok verebilecek.
hocam peki yetenek kazanmam için hangi oyunları oynamalıyım

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Enes Altunışık
hocam peki yetenek kazanmam için hangi oyunları oynamalıyım
Hocam çok fark etmez aslında. Ne oynarsanız oynayın bir zaman sonra klavye ve mouse hakimiyetiniz gelişecektir. Bu da oyunları ve bölümleri yenmenizi kolaylaştıracaktır. Sadece şuanlık çok zor oyunlardan uzak durmanız daha iyi olur. Souls like denilen oyunlar gibi.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Elvan kocer
Hocam çok fark etmez aslında. Ne oynarsanız oynayın bir zaman sonra klavye ve mouse hakimiyetiniz gelişecektir. Bu da oyunları ve bölümleri yenmenizi kolaylaştıracaktır. Sadece şuanlık çok zor oyunlardan uzak durmanız daha iyi olur. Souls like denilen oyunlar gibi.
hocam gamepad le oynıyom da klavye mouse mu geçeyim yani gamepadi napayım

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Enes Altunışık
hocam gamepad le oynıyom da klavye mouse mu geçeyim yani gamepadi napayım
Fark etmez. Gamepad ise kurduğum cümlenin aynısının gamepad versiyonunu düşün. Yani gamepad hakimiyetin gelişir..

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Oynamaya devam et gelişirsin.

Top Bottom