Neler Yeni

single oyunları beceremiyorum

neunion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
Skyrim oyna Tomb raider serisi oyna.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Elvan kocer
Skyrim oyna Tomb raider serisi oyna.
hocam rise of the tomb raider oynadım çok beğendim sevdim baya ondan bakacam ve o yüzden uncharted da bakacam hocam bide skyrim eski geliyor bana gözüme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bırak veya bırakma diyemem. Sen eğleniyor, zevk alıyorsan oyna tabi ki.
hocam epic bulut eşleştirme hatası veriyor

hocam rise of the tomb raider oynadım çok beğendim sevdim baya ondan bakacam ve o yüzden uncharted da bakacam hocam bide skyrim eski geliyor bana gözüme

hocam epic bulut eşleştirme hatası veriyor
düzelttim bu arada interneti kestim girdim sonra bulut eşleme kapat dedim sonra çıkıp tekrar oturum açtım düzeldi

Son düzenleme:

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Enes Altunışık
hocam oyun bulmacalarını nasıl geçicem
Hocam kendin çözmeye çalış. Çok uzun süre çözemediğinde oyundan soğumaya, oyunu sevmemeye başlarsan internetten bul geç. Bazen geçilmediğinde çok gıcık edebiliyor. Kafaya fazla takma o durumlarda. İnternete bak geç.

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
El alışması gerekli tabi ki. Zamanla alışırsın. Ve hikayeli oyunlar uzun ve bazen de yorucu olduğu için durağan gelebilir bazen. Bundan da kaynaklı olabilir. Wolfestein vs gibi hızlı savaş oyunlarıyla başla bence.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Elvan kocer
Öyle deme bi dene derim bendede sekiro oynayacak yetenek yok ama öle öle öğrenmeye çalışıyorum
Hocam 2 gündür son boss var ya hollow knight kesmedim rage attım hile açmak zorunda kaldım çok zor boss hilesiz oynamak istiyorum ama çok zor

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
mecit burak kılıç
oyunlar eskiden böyleydi zaten son zamanlarda kolaylaştırıldı herkes oynayabilsin diye eskiden bir bossu geçene helal olsun falan diyiliyordu sen düşün

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Elvan kocer
oyunlar eskiden böyleydi zaten son zamanlarda kolaylaştırıldı herkes oynayabilsin diye eskiden bir bossu geçene helal olsun falan diyiliyordu sen düşün
Ztn easy mod oyunlarda sıkıntı olmuyor hollow knight oynadım cidden zor özellikle son bossu en az 40 kere denemişimdir çok sıkılmıştım hile açtım geçtim yoksa ölmüyor

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
mecit burak kılıç
Ztn easy mod oyunlarda sıkıntı olmuyor hollow knight oynadım cidden zor özellikle son bossu en az 40 kere denemişimdir çok sıkılmıştım hile açtım geçtim yoksa ölmüyor
40 kere bir şey değil hocam millet elden ringde 1 bossu 500 denemede kesiyor o yönden bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,321
Üyeler
165,666
Son üye
cihan3232
Top Bottom