Yani bırak veya bırakma diyemem. Sen eğleniyor, zevk alıyorsan oyna tabi ki.hocam o zaman oyunları bırakmayayım
hocam rise of the tomb raider oynadım çok beğendim sevdim baya ondan bakacam ve o yüzden uncharted da bakacam hocam bide skyrim eski geliyor bana gözümeSkyrim oyna Tomb raider serisi oyna.
hocam epic bulut eşleştirme hatası veriyorYani bırak veya bırakma diyemem. Sen eğleniyor, zevk alıyorsan oyna tabi ki.
düzelttim bu arada interneti kestim girdim sonra bulut eşleme kapat dedim sonra çıkıp tekrar oturum açtım düzeldihocam rise of the tomb raider oynadım çok beğendim sevdim baya ondan bakacam ve o yüzden uncharted da bakacam hocam bide skyrim eski geliyor bana gözüme
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam epic bulut eşleştirme hatası veriyor
Hocam kendin çözmeye çalış. Çok uzun süre çözemediğinde oyundan soğumaya, oyunu sevmemeye başlarsan internetten bul geç. Bazen geçilmediğinde çok gıcık edebiliyor. Kafaya fazla takma o durumlarda. İnternete bak geç.hocam oyun bulmacalarını nasıl geçicem
El alışması gerekli tabi ki. Zamanla alışırsın. Ve hikayeli oyunlar uzun ve bazen de yorucu olduğu için durağan gelebilir bazen. Bundan da kaynaklı olabilir. Wolfestein vs gibi hızlı savaş oyunlarıyla başla bence.hikayeli
Adam yardım için soruyor zaten biraderyani şimdi gülmemem için bir sebep varmı bi düşün.easy modda oyun oynuyosun hile açıyorsun ve başarısızssın.o zaman niye hile açıyosun be kardeşim anlamı ne D
Hocam 2 gündür son boss var ya hollow knight kesmedim rage attım hile açmak zorunda kaldım çok zor boss hilesiz oynamak istiyorum ama çok zorÖyle deme bi dene derim bendede sekiro oynayacak yetenek yok ama öle öle öğrenmeye çalışıyorum
Ztn easy mod oyunlarda sıkıntı olmuyor hollow knight oynadım cidden zor özellikle son bossu en az 40 kere denemişimdir çok sıkılmıştım hile açtım geçtim yoksa ölmüyoroyunlar eskiden böyleydi zaten son zamanlarda kolaylaştırıldı herkes oynayabilsin diye eskiden bir bossu geçene helal olsun falan diyiliyordu sen düşün
40 kere bir şey değil hocam millet elden ringde 1 bossu 500 denemede kesiyor o yönden bakınZtn easy mod oyunlarda sıkıntı olmuyor hollow knight oynadım cidden zor özellikle son bossu en az 40 kere denemişimdir çok sıkılmıştım hile açtım geçtim yoksa ölmüyor