Sınıf değiştirme 12. Sınıf

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,547
Sınıftaki 2 tane elamanla sorun yaşadık. (%100 haklıyım) sorunlar şöyle.

1.Çocuk sıramın yanından geçerken kalemimi defterimi kitabımı vs alıyor ve rastgele başka birine veriyor ve beni sürekli bu duruma sokuyor. dün okul bahçesinde çocuğu ittirdim kaktırdım bugün herhangi bir şey yapmadı.

2. Çocuk sürekli test çözerken çözmeme engel olup elimden kalemimi alıyor içindeki ucu çıkartıp geri veriyor defterimi yere atıyor. bugünde boş derste gel dışarı çıkalım dedi bende hayır dedim sonra test kitabımı aldı bende onun elinden kitabı çektim ve kitap parçalandı.

Okul çıkışı velimi alıp okula gittim fakat 12. sınıflara bakan müdür yardımcısı okuldan çıkmıştı yarın sabah gelin dediler yarın sabah gelin dediler.

yarın sabah gittiğimizde sizce sınıfı değiştirler mi yoksa barıştırma vs. ayağına falan mı girerler

bahsettiğim iki olay dönem başından beri gerçekleşiyor

Son düzenleme:
Sorunu çözmeye çalışmak yerine sorunu yalnız bırakıp büyümesine sebep olmazlar diye düşünüyorum. Müdür o zorbalara gerekeni yapar. Hatta ailelerini de çağırırlarsa sorun çözülür. Bir daha kolay kolay yanınıza bile yaklaşmazlar. O yüzden sınıf değiştirmek çok çok saçma olur. Başkalarına da aynısını yaparlar çünkü.

Benim okulum hem evime uzaktı hem iyi bir okul değildi 12. sınıfta açığa geçmiştim açığa geçmeyi düşünebilirsin

dayaktan anlar çıkışta güzelce bi döv

Ortaokul arkadaşlarına söyle burda mevzu var toplanın de ama kavgaya falan değil çıkışta 50 kişi sarın etrafına vurmayın korkutun birdaha kimseye öyle yapmaz emin ol. Zamanında aynisini uyguladım çünkü ise yaradi

dayaktan anlar çıkışta güzelce bi döv
birini ittirerek uyardum zaten 2 gündür tık yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortaokul arkadaşlarına söyle burda mevzu var toplanın de ama kavgaya falan değil çıkışta 50 kişi sarın etrafına vurmayın korkutun birdaha kimseye öyle yapmaz emin ol. Zamanında aynisini uyguladım çünkü ise yaradi
denendi onaylandı hiç bir işe yaramıyor dövmek lazım ya

Sorunu çözmeye çalışmak yerine sorunu yalnız bırakıp büyümesine sebep olmazlar diye düşünüyorum. Müdür o zorbalara gerekeni yapar. Hatta ailelerini de çağırırlarsa sorun çözülür. Bir daha kolay kolay yanınıza bile yaklaşmazlar. O yüzden sınıf değiştirmek çok çok saçma olur. Başkalarına da aynısını yaparlar çünkü.
zorbalara gerekeni ben yaptım zaten sadece sınıfta durmak istemiyorum

birde sınıfımda zihinsel engelli bir çocuk var boş derslerde millet test çözerken yanına gelip bağırarak şarkı falan söylüyor olmuyor yani bu sınıfta
özellikle bana gelip şarkı söylüyor delirmelik resmen

Son düzenleme:
birini gırtlakladım zaten 2 gündür tık yok

denendi onaylandı hiç bir işe yaramıyor dövmek lazım ya

zorbalara gerekeni ben yaptım zaten sadece sınıfta durmak istemiyorum

birde sınıfımda zihinsel engelli bir çocuk var boş derslerde millet test çözerken yanına gelip bağırarak şarkı falan söylüyor olmuyor yani bu sınıfta
özellikle bana gelip şarkı söylüyor delirmelik resmen
Diğer sınıflar nasıl acaba. :D

Adam liseyi bitircek hocam ortaokul arkadaşlarımı kalmıştır yolda görse tanımaz bide mevzusuna gelecek ve bide 50 kişi ortaokuldan😲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,171,246
Üyeler
186,039
Son üye
cekcekici
Geri