Neler Yeni

Sınıf kaç kişi pozitif çıkınca kapanıyor?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Korona olan çocuk bugün okula gelmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocalara sorduk bilmiyoruz diyorlar.
Atın arabaların önüne
eğer 2 kişi birbirine yakın sürede olursa kapanır mesela A kişisi korona oldu 1-2 gün sonra B oldu bu sınıfta bi şeylik var demektir derler ve kapatırlar
ama mesela A oldu bi hafta sonra B oldu o zaman olmaz onun bi süresi var kapanması için 4 gün altında yayılması gerek

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
2 kişi ve eğer 5 sınıf covid den kapatılırsa okul 2 haftalığına uzaktan eğitime geçer
5 sınıf kapatılırsa mı? Emin misin öyle olduğuna? Muhtemelen sabahcı öğlenci toplam 10-15 sınıfta böyle oluyordur.Eğer 5 sınıf ise her okulun kapalı olması gerekiyordu.

Atın arabaların önüne
eğer 2 kişi birbirine yakın sürede olursa kapanır mesela A kişisi korona oldu 1-2 gün sonra B oldu bu sınıfta bi şeylik var demektir derler ve kapatırlar
ama mesela A oldu bi hafta sonra B oldu o zaman olmaz onun bi süresi var kapanması için 4 gün altında yayılması gerek
10 gün içerisinde 2 kişide çıkarsa öyle,4 değil.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
5 sınıf kapatılırsa mı? Emin misin öyle olduğuna? Muhtemelen sabahcı öğlenci toplam 10-15 sınıfta böyle oluyordur.Eğer 5 sınıf ise her okulun kapalı olması gerekiyordu.
aslında doğru diyosun bizim hocalardan birisi demişti ama öyle değilmiş baktım daha demin sadece sınıf kapatılıyormuş hem birde sınıfta bir kişi pozitif çıkınca o pozitif çıkan şahısta temaslı kişilerde karantinaya alınıyormuş

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18

10 gün içerisinde 2 kişide çıkarsa öyle,4 değil.
4 değil miydi o ya
neyse bilgilendirme için teşekkürler

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
aslında doğru diyosun bizim hocalardan birisi demişti ama öyle değilmiş baktım daha demin sadece sınıf kapatılıyormuş hem birde sınıfta bir kişi pozitif çıkınca o pozitif çıkan şahısta temaslı kişilerde karantinaya alınıyormuş
O kişinin temaslı oldukları alınmıyor karantinaya.Evdekiler de aşısız varsa alınıyor.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
2 kişi bizde şuan kapalı :(

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
O kişinin temaslı oldukları alınmıyor karantinaya.Evdekiler de aşısız varsa alınıyor.
yo bizde öyle olmadı o temaslı olan sahış aşı olmuştu ama karantinaya alındı

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
yo bizde öyle olmadı o temaslı olan sahış aşı olmuştu ama karantinaya alındı
Sizin sınıfa yanlış düzenleme yapmışlar o zaman.2 dozun üstünden 15 gün geçtiyse ilk 5 gün yakın temasta olsan sayılmıyorsun temaslı.Demek ki o kişi tam doz aşılı değildi ve bizzat kendisini filyasyon ekibine söylettirmiş olabilir.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Hala korona var mı? Ağır geçiriliyor mu eskisi gibi ben hiç duymadım görmedim son zamanlarda

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Hala korona var mı? Ağır geçiriliyor mu eskisi gibi ben hiç duymadım görmedim son zamanlarda
Pek ağır geçiren yok.Çevren de büyük bir çoğunluk aşı olmuştur muhtemelen,bu yüzden duymuyor olabilirsin.Aşı olmayanlar ve eksik aşılı olanlar sadece ağır atlatabiliyor.Ölen sayısının fazla olmasının sebebi aşı olmayan kişilerin virüs kapmasından kaynaklı olduğu biliniyor.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Pek ağır geçiren yok.Çevren de büyük bir çoğunluk aşı olmuştur muhtemelen,bu yüzden duymuyor olabilirsin.Aşı olmayanlar ve eksik aşılı olanlar sadece ağır atlatabiliyor.Ölen sayısının fazla olmasının sebebi aşı olmayan kişilerin virüs kapmasından kaynaklı olduğu biliniyor.
Aksine çevremde kimse aşı olmadı, bu yüzden sordum. Teşekkürler

Top Bottom