Sınıfa sms bomber attım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O kadarını bilemem ama süreç uzun olur, internet üzerinden yapılan suçun peşine düşülürse kaçma lüksün yok. Her türlü izin bulunur yani konu açıp soracak kadar gözün korktuysa bence bunu yapmamalısın direkt olarak discordu kapat ve kapatırken bütün bilgilerimi sil diye bir seçenek oluyor oradan kapat birdaha da yapma en ucuz şekilde böyle kurtulursun kökten.
tamam peki,
sms bomberdeki mesajlardan yani doğrulama kodu mesajları kısacası, ordan bulunur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

La kendin dedin panel kullandım diye senin sıkıntıların mı var
panel dediğim sms bomber? oda panel değil mi

tamam peki,
sms bomberdeki mesajlardan yani doğrulama kodu mesajları kısacası, ordan bulunur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

panel dediğim sms bomber? oda panel değil mi
Hayır senin kullandığın sms boomblar muhtemelen bir vds üzerinden açılmıştır discord botuyla kullandığını tahmin ederek botu vdsden aktif ediyorlardır yani bulmaları imkansız gibi bir şey eğer sunucuda ki botu sadece sen kullanmıyorsan.

Hayır senin kullandığın sms boomblar muhtemelen bir vds üzerinden açılmıştır discord botuyla kullandığını tahmin ederek botu vdsden aktif ediyorlardır yani bulmaları imkansız gibi bir şey eğer sunucuda ki botu sadece sen kullanmıyorsan.
tamam teşekkürler. sonuç olarak bulunmayacağım
bazı arkadaşlar gibi boş yapmadınız ve soruna direk çözümle girdiğiniz için teşekkürler

SMS olarak ne yazdın onu merak ettim kıza ve sülalesine ne gönderdin ?

bazı arkadaşlar gibi boş yapmadınız ve soruna direk çözümle girdiğiniz için teşekkürler
Kankam bulunmazsın ama profiline adını soy adını yazmışsın :D okuduğun okulu bulup şikayet ederler haberin olsun :D

Önemli değil dediğim şekilde yapmanı tavsiye ederim İnstagram reelslerinden gaza gelip bunları yapmayın, diğer kullanıcılarında dediği gibi tacize giriyor bu işler benim dediğim gibi gitmeyip bulunursan siciline taciz suçu bile eklenebilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri