José Mourinho
80+ Silver
Hala Hayla olarak yazılıyorsa bu ülke gelişmemiştir.
Hala Hayla olarak yazılıyorsa bu ülke gelişmemiştir.
Sağol teşekkür ederim. Eğer ortam alevlenme durumu olursa ben özellikle ileteceğim zaten.olsun dostum sen yinede ilgili birimlere ulaşmalısın bence. kimse de sana bi şey yapamaz eğer bıçak falan çekerler iş daha çok büyürse adli birimlere bile ulaşabilirsin.
Konya da olsaydı ben giderdimOkulda TÜRKLER olarak toplanıp hepsinin içinden geçin
drogba forması varsa uzak dur demicem ama türkiye sınılarında yaşayan kim bulunuyorsa türk olarak sayarım ben eğer derse bilmem ne isten o zaman ırkçılık yaparım benim baba tarafım kürt ve ben türkümSelamlar. Öncelikle buraları özlemişim uzun zamandır girmiyor ve konu açmıyordum. Bu sefer ciddi bir mesele hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum.
Bugün öğle arasında tahtadan bir kaç tane farklı ırktan olan kardeşlerimiz müzik açıyordu. Buraya kadar sıkıntı yok fakat açtıkları bir tane kürtçe halayda olan görseller Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde hiç hoş karşılanmayacak görseller ile doluydu. Yöresel kıyafetler ile (sözde yöresel üzeri mermi ve askeri kıyafetleri vardı) yapılan bir dans oyunu gibi bir şeydi. Ellerinde ayrıca Ak-47 vardı, bunları görmek benim zoruma gitti ve gidip sakince uyardım. Fakat bu arkadaşlar üzerime yürümeye bizim ırkımıza böyle davranamasın tarzı şeyler söylemeye başladılar. Arkadaşlarım beni uzaklaştırmasa belkide kavga edicektim. Kısacası olayın sonuna gelelim:
Bu arkadaşları gidip müdüre şikayet etmelimiyim?
Şikayet et, en azından o şahısları uyarır , o korkuyla cüret edemezler.Selamlar. Öncelikle buraları özlemişim uzun zamandır girmiyor ve konu açmıyordum. Bu sefer ciddi bir mesele hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum.
Bugün öğle arasında tahtadan bir kaç tane farklı ırktan olan kardeşlerimiz müzik açıyordu. Buraya kadar sıkıntı yok fakat açtıkları bir tane kürtçe halayda olan görseller Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde hiç hoş karşılanmayacak görseller ile doluydu. Yöresel kıyafetler ile (sözde yöresel üzeri mermi ve askeri kıyafetleri vardı) yapılan bir dans oyunu gibi bir şeydi. Ellerinde ayrıca Ak-47 vardı, bunları görmek benim zoruma gitti ve gidip sakince uyardım. Fakat bu arkadaşlar üzerime yürümeye bizim ırkımıza böyle davranamasın tarzı şeyler söylemeye başladılar. Arkadaşlarım beni uzaklaştırmasa belkide kavga edicektim. Kısacası olayın sonuna gelelim:
Bu arkadaşları gidip müdüre şikayet etmelimiyim?
Pazartesi müdüre kendim ileteceğim isim vermeden. Kürsüde falan çıkıp konuşur en azından belki ders alıp bir daha yapmazlar.Mert, eğer okulun yönetim kurulu düzgünse şikayette bulun. Eğer yönetim kurulu vasatsa okula velin ile gel ve velin müdüre ciddi baskı yapsın o zaman sonuç alınabiliyor.