Neler Yeni

Sınıfımızda yapılan ırkçı olaylar hakkında

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
:( olsun dostum sen yinede ilgili birimlere ulaşmalısın bence. kimse de sana bi şey yapamaz eğer bıçak falan çekerler iş daha çok büyürse adli birimlere bile ulaşabilirsin.
Sağol teşekkür ederim. Eğer ortam alevlenme durumu olursa ben özellikle ileteceğim zaten.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Okulda TÜRKLER olarak toplanıp hepsinin içinden geçin

.......

80+ Bronze
7 sene Diyarbakırda yaşadım.Dediğin şeylere ben de maruz kaldım yapacak bir şey yok.Üzerine birde asker çocuğu olduğum için bana daha da bileniyordular.Neyse ki kalıplı olduğum için karışan yoktu.Sınıfta kürdistan bayrağı açan bir kıza tokat atıp disiplinlik oldum.Çıkışta da bunların akrabası geldi kavga ettik falan filan.Boşver karışma.Biriyle kavga edersin 100 kişiyle gelirler.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Selamlar. Öncelikle buraları özlemişim uzun zamandır girmiyor ve konu açmıyordum. Bu sefer ciddi bir mesele hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum.

Bugün öğle arasında tahtadan bir kaç tane farklı ırktan olan kardeşlerimiz müzik açıyordu. Buraya kadar sıkıntı yok fakat açtıkları bir tane kürtçe halayda olan görseller Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde hiç hoş karşılanmayacak görseller ile doluydu. Yöresel kıyafetler ile (sözde yöresel üzeri mermi ve askeri kıyafetleri vardı) yapılan bir dans oyunu gibi bir şeydi. Ellerinde ayrıca Ak-47 vardı, bunları görmek benim zoruma gitti ve gidip sakince uyardım. Fakat bu arkadaşlar üzerime yürümeye bizim ırkımıza böyle davranamasın tarzı şeyler söylemeye başladılar. Arkadaşlarım beni uzaklaştırmasa belkide kavga edicektim. Kısacası olayın sonuna gelelim:

Bu arkadaşları gidip müdüre şikayet etmelimiyim?
drogba forması varsa uzak dur demicem ama türkiye sınılarında yaşayan kim bulunuyorsa türk olarak sayarım ben eğer derse bilmem ne isten o zaman ırkçılık yaparım benim baba tarafım kürt ve ben türküm

Besim Tibuk

80+ Gold
"Ağam Pas at" de onlar bi' duraklayacak "Possat?", "Kurşun delikli", "çatışmadan yeni çıkmış" falan demeye başlayacak o arada işlerini bitir.
YTD.

Şaka bi' yana şikayet et o terör sempatizanlarını.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Selamlar. Öncelikle buraları özlemişim uzun zamandır girmiyor ve konu açmıyordum. Bu sefer ciddi bir mesele hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum.

Bugün öğle arasında tahtadan bir kaç tane farklı ırktan olan kardeşlerimiz müzik açıyordu. Buraya kadar sıkıntı yok fakat açtıkları bir tane kürtçe halayda olan görseller Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde hiç hoş karşılanmayacak görseller ile doluydu. Yöresel kıyafetler ile (sözde yöresel üzeri mermi ve askeri kıyafetleri vardı) yapılan bir dans oyunu gibi bir şeydi. Ellerinde ayrıca Ak-47 vardı, bunları görmek benim zoruma gitti ve gidip sakince uyardım. Fakat bu arkadaşlar üzerime yürümeye bizim ırkımıza böyle davranamasın tarzı şeyler söylemeye başladılar. Arkadaşlarım beni uzaklaştırmasa belkide kavga edicektim. Kısacası olayın sonuna gelelim:

Bu arkadaşları gidip müdüre şikayet etmelimiyim?
Şikayet et, en azından o şahısları uyarır , o korkuyla cüret edemezler.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Mert, eğer okulun yönetim kurulu düzgünse şikayette bulun. Eğer yönetim kurulu vasatsa okula velin ile gel ve velin müdüre ciddi baskı yapsın o zaman sonuç alınabiliyor.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Mert, eğer okulun yönetim kurulu düzgünse şikayette bulun. Eğer yönetim kurulu vasatsa okula velin ile gel ve velin müdüre ciddi baskı yapsın o zaman sonuç alınabiliyor.
Pazartesi müdüre kendim ileteceğim isim vermeden. Kürsüde falan çıkıp konuşur en azından belki ders alıp bir daha yapmazlar.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bi kavga et de nasıl 300 kişi geliyor? Tüm ilçeyi toplasan anca karşı koyabilirsin.

Top Bottom