Psikiyatri veya psikolog ya da ortopedi doktoru bir yalan uydur ama tutarlı olsun nedeni kontrol kayıtlı sürekli tedavi raporu isteyeceksin ya da dürüst olup açıkla doktora kıyak adamsa verir bu rapor devamsızlık hakkını 60 güne çıkarıyor yani 10 gün özürsüz 50 gün raporlu hakkın oluyorBen 11. Sınıf öğrencisiyim devamsızlığım Özürsüz 10, Özürlü 20 gün sanırım sınıfta kalıcam en kötüsüde aileme açıklamaz ne yapmalıyım abiler ablalar ağlayacağım nerdeyse
Biraz eşşeklik ettimVe neden gitmedin okula kaçtın mı ki
Yalan hâlâ aklınızdaysa öğrenme şansım varmı?Psikiyatri veya psikolog ya da ortopedi doktoru bir yalan uydur ama tutarlı olsun nedeni kontrol kayıtlı sürekli tedavi raporu isteyeceksin ya da dürüst olup açıkla doktora kıyak adamsa verir bu rapor devamsızlık hakkını 60 güne çıkarıyor yani 10 gün özürsüz 50 gün raporlu hakkın oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 11. sınıfta okurken almıştım ama o zamanlar çok fena derecede takıntı hastalığım vardı doktora durumu anlattım derse falan odaklanma sorunu yaşıyorum dedim ayrıca sırf bunu desteklemek için bir yalan uydurdum ikna olsun diye ve kaptım raporu okulun idaresine verdim o sınıfı 39 gün devamsızlık ile bitirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu belirtmek isterim ben bunu 2019 yılında yaptım belki sistem değişmiştir araştırmak veya okulun idaresine sormak gerek
12. Sınıflarla 11 ler bir değil 12 lere her sene af çıkıyor12.sınıfta 90 gün devamsızlığım var kanka git okula ailenle konuşsunlar, eğitim sistemi çok iyiymiş gibi bu işi ciddiye almaları benim sinirimi bozuyordu ben de gitmedim ama senin 11.sınıf bu sene dayanırsan seneye rahatsın. Olmadı ailenle git müdürle felan konuşsunlar. Müdür veya müdür yardımcısı saçma sapan tipler değilseler silerler zaten
müdüre açıkla veya idareye hatta müdür olmazsa bir öğretmeninle bu konuyu tartış seni yönlendirir illa aileni istiyorsalar yakın olduğun aile bireyin gelip sildirir streslenme ailendende korkma kalmaktan iyidirBen 11. Sınıf öğrencisiyim devamsızlığım Özürsüz 10, Özürlü 20 gün sanırım sınıfta kalıcam en kötüsüde aileme açıklamaz ne yapmalıyım abiler ablalar ağlayacağım nerdeyse
okul değişBen 11. Sınıf öğrencisiyim devamsızlığım Özürsüz 10, Özürlü 20 gün sanırım sınıfta kalıcam en kötüsüde aileme açıklamaz ne yapmalıyım abiler ablalar ağlayacağım nerdeyse
okul değiş