Neler Yeni

Sınıfta Kalcam Biri Akıl Versin Lütfen

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
toplam 30 gunu doldurmussun yarım gün bile gitmezsen kalirsin bende tam 10 ozursuz 20 ozurlu ile gecen yil gecmistim son gune kadar gitmen lazim

12.sınıfta 90 gün devamsızlığım var kanka git okula ailenle konuşsunlar, eğitim sistemi çok iyiymiş gibi bu işi ciddiye almaları benim sinirimi bozuyordu ben de gitmedim ama senin 11.sınıf bu sene dayanırsan seneye rahatsın. Olmadı ailenle git müdürle felan konuşsunlar. Müdür veya müdür yardımcısı saçma sapan tipler değilseler silerler zaten

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
ben faaliyete aldırmıştım yıllarrr yıllar önce devamsızlığımı

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Ben 11. Sınıf öğrencisiyim devamsızlığım Özürsüz 10, Özürlü 20 gün sanırım sınıfta kalıcam en kötüsüde aileme açıklamaz ne yapmalıyım abiler ablalar ağlayacağım nerdeyse
Psikiyatri veya psikolog ya da ortopedi doktoru bir yalan uydur ama tutarlı olsun nedeni kontrol kayıtlı sürekli tedavi raporu isteyeceksin ya da dürüst olup açıkla doktora kıyak adamsa verir bu rapor devamsızlık hakkını 60 güne çıkarıyor yani 10 gün özürsüz 50 gün raporlu hakkın oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 11. sınıfta okurken almıştım ama o zamanlar çok fena derecede takıntı hastalığım vardı doktora durumu anlattım derse falan odaklanma sorunu yaşıyorum dedim ayrıca sırf bunu desteklemek için bir yalan uydurdum ikna olsun diye ve kaptım raporu okulun idaresine verdim o sınıfı 39 gün devamsızlık ile bitirdim

Şunu belirtmek isterim ben bunu 2019 yılında yaptım belki sistem değişmiştir araştırmak veya okulun idaresine sormak gerek

Son düzenleme:

Kafkas123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sarp Topal
Ve neden gitmedin okula kaçtın mı ki
Biraz eşşeklik ettim :(

Psikiyatri veya psikolog ya da ortopedi doktoru bir yalan uydur ama tutarlı olsun nedeni kontrol kayıtlı sürekli tedavi raporu isteyeceksin ya da dürüst olup açıkla doktora kıyak adamsa verir bu rapor devamsızlık hakkını 60 güne çıkarıyor yani 10 gün özürsüz 50 gün raporlu hakkın oluyor

Ben 11. sınıfta okurken almıştım ama o zamanlar çok fena derecede takıntı hastalığım vardı doktora durumu anlattım derse falan odaklanma sorunu yaşıyorum dedim ayrıca sırf bunu desteklemek için bir yalan uydurdum ikna olsun diye ve kaptım raporu okulun idaresine verdim o sınıfı 39 gün devamsızlık ile bitirdim

Şunu belirtmek isterim ben bunu 2019 yılında yaptım belki sistem değişmiştir araştırmak veya okulun idaresine sormak gerek
Yalan hâlâ aklınızdaysa öğrenme şansım varmı? :)

melidoas6

80+ Silver
12.sınıfta 90 gün devamsızlığım var kanka git okula ailenle konuşsunlar, eğitim sistemi çok iyiymiş gibi bu işi ciddiye almaları benim sinirimi bozuyordu ben de gitmedim ama senin 11.sınıf bu sene dayanırsan seneye rahatsın. Olmadı ailenle git müdürle felan konuşsunlar. Müdür veya müdür yardımcısı saçma sapan tipler değilseler silerler zaten
12. Sınıflarla 11 ler bir değil 12 lere her sene af çıkıyor

kitty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sude
Ben 11. Sınıf öğrencisiyim devamsızlığım Özürsüz 10, Özürlü 20 gün sanırım sınıfta kalıcam en kötüsüde aileme açıklamaz ne yapmalıyım abiler ablalar ağlayacağım nerdeyse
müdüre açıkla veya idareye hatta müdür olmazsa bir öğretmeninle bu konuyu tartış seni yönlendirir illa aileni istiyorsalar yakın olduğun aile bireyin gelip sildirir streslenme ailendende korkma kalmaktan iyidir

eyupe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Eyüp Ensar Candaroglu
okulla görüşüp sildirebilirsin veliyle gitmen lazım birazda yalvarmaya kalıyor tabi gerekçe falanda lazım

aileden laf yedikten sonra okul değişsen nolur hocam valla hayali bile kötü o lafların

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,658
Üyeler
162,044
Son üye
aydogduemrullah397@gmail.
Top Bottom