Sınıfta kaldım seneye napabilirim?

Ne diyosun sen ya ne dedim ben evet mesemde iyice eşşeklik anadoludada yapamadım napayım ben bi yol biliyosan söyle yada insana sataşma sanki bide okuyunca noluyor bu devirde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışmam açık olabilir meslekten ziyade
Karar senin

Ne diyosun sen ya ne dedim ben evet mesemde iyice eşşeklik anadoludada yapamadım napayım ben bi yol biliyosan söyle yada insana sataşma sanki bide okuyunca noluyor bu devirde
Zaten pek fazla seçenek kalmadı bende sana önerimi söyledim direkt okulu bırak. Ya da özel okula gidebilirsen anca öyle yaparsın.

bir şey olunmasaydı veya boş iş olsaydı foruma bu konuyu açmak yerine okulu bırakırdın merak etme.Notlardan mı kaldın devamsızlıktan mı?

Zaten pek fazla seçenek kalmadı bende sana önerimi söyledim direkt okulu bırak. Ya da özel okula gidebilirsen anca öyle yaparsın.
Önerinimi söyledin yoksa fazla okudun ilkokul mezunluğu yeter diyim aşşalayıp sataştınmı neyse evet ailemde istiyor özel işi olurda onada imkan yok

bir şey olunmasaydı veya boş iş olsaydı foruma bu konuyu açmak yerine okulu bırakırdın merak etme.Notlardan mı kaldın devamsızlıktanmı?
Ne alaka zaten bırakcam ikiside evet olunmuyor üni mezunları ortada neyse konumuz bu değil herkes bi lise bitirmek zorunda zaten ona bi lafım yok boş iş demiyorum

Sizin sınavlar nasıl oluyor kaçıncı sınıfsın mesemmi benim gönlüm açıktan yanada kolaysa tembel adamım ben😄

Açık falan?
Valla bizim sinavalr zor çünkü atp yım AMP arkadaşlarım ders bile islmeyir ama eğer tembel adamsan meslek lisesi sana göre bir yer ama iş yapmayı sevmem diyorsan burada da seni tekmelerler (Atp LGS puanı ile giren öğrenci AMP ise obp ile)

Önerinimi söyledin yoksa fazla okudun ilkokul mezunluğu yeter diyim aşşalayıp sataştınmı neyse evet ailemde istiyor özel işi olurda onada imkan yok

Ne alaka zaten bırakcam ikiside evet olunmuyor üni mezunları ortada neyse konumuz bu değil herkes bi lise bitirmek zorunda zaten ona bi lafım yok boş iş demiyorum
lise bitirmek zorunda değilsin zaten lisenin en basit senelerini geçememişssin geri kalanıda başaramazsın

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
lise bitirmek zorunda değilsin zaten lisenin en basit senelerini geçememişssin geri kalanıda başaramazsın
Heryer zor anadolu lisesimi ** açığa geçecem hadi oda olmadı meslek yaparım en kötü bu ülkede ozmn bütün tembeller bitiremez liseyiki zorunda değilsin diyosun markete kasiyer bile almıyolar anca senin gibi tinerci olur

Heryer zor anadolu lisesimi ** açığa geçecem hadi oda olmadı meslek yaparım en kötü bu ülkede ozmn bütün tembeller bitiremez liseyiki zorunda değilsin diyosun markete kasiyer bile almıyolar anca senin gibi tinerci olur
Tinerci dedigin kisi zor dedigin anadolu lisesini hic kalmadan gecti kendine bak sen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,951
Üyeler
183,194
Son üye
Enes Özpadır
Geri