ubeyeyeyeyeyeyeyeye
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 567
9 dersten kalıyorum :v
Ama not ortalamam 55 :/
Kalıyor muyum?
(9. Sınıf)
Kalıyor muyum?
(9. Sınıf)
Girmezsem kalır mıyım peki?Genel ort. 50 altında değilse sınıfta kalmazsın. Ama kaldığın derslerden sorumluluk sınavına girersin.
hacı ne yaptın 9 ders ne ya9 dersten kalıyorum :v
Kalıyor muyum?
(9. Sınıf)
yok kalmassın galibaGirmezsem kalır mıyım peki?
ya performans ödevi diye bi saçmalık var yaptın yaptın, yapmadın al sana 0 otur aşşa. e bende nerden bilem böyle olacağını. 85'di ortalama bi bakıyom sınıfta kalmaya doğru gidiyorumhacı ne yaptın 9 ders ne yasorumluluk sınavına girersin kalmazsın ama ileriki sınıflarda zayıf olmaması gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evt
hmm sanırım sadece 1. sınav notlarını kullanırsan performans yapmana gerek kalmıyor not girilmiyor diye biliyorumya performans ödevi diye bi saçmalık var yaptın yaptın, yapmadın al sana 0 otur aşşa. e bende nerden bilem böyle olacağını. 85'di ortalama bi bakıyom sınıfta kalmaya doğru gidiyorum
Girmek zorundasın. Eğer bu sene girmezsen seneye girmek zorundasın. Seneye girmezsen öbür seneye. 12. sınıfa kadar hiç girmezsen okuldan mezun olamazsın.Girmezsem kalır mıyım peki?
Dostum ne yaptın sen, hemen performanslarını yap yapabiliyosan en azından bir kısmını, sınıfta kalmıyon ama edebiyattan kaldıysa sorumluluk sınavına girmen gerekya performans ödevi diye bi saçmalık var yaptın yaptın, yapmadın al sana 0 otur aşşa. e bende nerden bilem böyle olacağını. 85'di ortalama bi bakıyom sınıfta kalmaya doğru gidiyorum
Ya da dilekçe ver idareye zaten sınavlara isteyenler girecek, hem sınavlara girmezsin hem 2.dönem performansları geçersiz sayılır.Dostum ne yaptın sen, hemen performanslarını yap yapabiliyosan en azından bir kısmını, sınıfta kalmıyon ama edebiyattan kaldıysa sorumluluk sınavına girmen gerek
2. dönem perf.'lerini yaptım 9 dersten 5 6'sını kurtarırım büyük ihtimal ve garip olanı bu kaldığım 9 dersin içinde edebiyat yokDostum ne yaptın sen, hemen performanslarını yap yapabiliyosan en azından bir kısmını, sınıfta kalmıyon ama edebiyattan kaldıysa sorumluluk sınavına girmen gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da dilekçe ver idareye zaten sınavlara isteyenler girecek, hem sınavlara girmezsin hem 2.dönem performansları geçersiz sayılır.
Knk sorumluluk sınavlarına seneye girersin sorumluluk sınavında kalma yok 12.sinifa kadar her dönem 1 defa girebilirsin taki sınavı geçene kadar ondan sonra sorumluluk işi bitiyorGirmezsem kalır mıyım peki?
İlk dönem notların iyi ise hiç uğraşma dilekçe ver bence ama sen bilirsin2. dönem perf.'lerini yaptım 9 dersten 5 6'sını kurtarırım büyük ihtimal ve garip olanı bu kaldığım 9 dersin içinde edebiyat yok
ilk dönem notlarım fena değil ama 1. perf ödevlerini yapmadım diye 9 dersten kalıyorum 2. döneme ihtiyacım var gibiİlk dönem notların iyi ise hiç uğraşma dilekçe ver bence ama sen bilirsin