Sınıfta kalır mıyım?

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
9 dersten kalıyorum :v
Ama not ortalamam 55 :/
Kalıyor muyum?
(9. Sınıf)

Genel ort. 50 altında değilse sınıfta kalmazsın. Ama kaldığın derslerden sorumluluk sınavına girersin.

hacı ne yaptın 9 ders ne ya :D sorumluluk sınavına girersin kalmazsın ama ileriki sınıflarda zayıf olmaması gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evt
ya performans ödevi diye bi saçmalık var yaptın yaptın, yapmadın al sana 0 otur aşşa. e bende nerden bilem böyle olacağını. 85'di ortalama bi bakıyom sınıfta kalmaya doğru gidiyorum

ya performans ödevi diye bi saçmalık var yaptın yaptın, yapmadın al sana 0 otur aşşa. e bende nerden bilem böyle olacağını. 85'di ortalama bi bakıyom sınıfta kalmaya doğru gidiyorum
hmm sanırım sadece 1. sınav notlarını kullanırsan performans yapmana gerek kalmıyor not girilmiyor diye biliyorum

Bence sınavlara gir knk.

Dostum ne yaptın sen, hemen performanslarını yap yapabiliyosan en azından bir kısmını, sınıfta kalmıyon ama edebiyattan kaldıysa sorumluluk sınavına girmen gerek

Dostum ne yaptın sen, hemen performanslarını yap yapabiliyosan en azından bir kısmını, sınıfta kalmıyon ama edebiyattan kaldıysa sorumluluk sınavına girmen gerek
Ya da dilekçe ver idareye zaten sınavlara isteyenler girecek, hem sınavlara girmezsin hem 2.dönem performansları geçersiz sayılır.

Ya da dilekçe ver idareye zaten sınavlara isteyenler girecek, hem sınavlara girmezsin hem 2.dönem performansları geçersiz sayılır.
2. dönem perf.'lerini yaptım 9 dersten 5 6'sını kurtarırım büyük ihtimal ve garip olanı bu kaldığım 9 dersin içinde edebiyat yok

Girmezsem kalır mıyım peki?
Knk sorumluluk sınavlarına seneye girersin sorumluluk sınavında kalma yok 12.sinifa kadar her dönem 1 defa girebilirsin taki sınavı geçene kadar ondan sonra sorumluluk işi bitiyor
Birde sen 9 dersten kalmışsın ama ortalaman 50 üstü ondan dolayı sadece edebiyat sorumluluk sınavına giriceksin diğer derslere girmene gerek yok

2. dönem perf.'lerini yaptım 9 dersten 5 6'sını kurtarırım büyük ihtimal ve garip olanı bu kaldığım 9 dersin içinde edebiyat yok
İlk dönem notların iyi ise hiç uğraşma dilekçe ver bence ama sen bilirsin

İlk dönem notların iyi ise hiç uğraşma dilekçe ver bence ama sen bilirsin
ilk dönem notlarım fena değil ama 1. perf ödevlerini yapmadım diye 9 dersten kalıyorum 2. döneme ihtiyacım var gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,430
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri