Neler Yeni

Sınıfta kalır mıyım?

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
9 dersten kalıyorum :v
Ama not ortalamam 55 :/
Kalıyor muyum?
(9. Sınıf)

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Genel ort. 50 altında değilse sınıfta kalmazsın. Ama kaldığın derslerden sorumluluk sınavına girersin.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hacı ne yaptın 9 ders ne ya :D sorumluluk sınavına girersin kalmazsın ama ileriki sınıflarda zayıf olmaması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

evt
ya performans ödevi diye bi saçmalık var yaptın yaptın, yapmadın al sana 0 otur aşşa. e bende nerden bilem böyle olacağını. 85'di ortalama bi bakıyom sınıfta kalmaya doğru gidiyorum

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
ya performans ödevi diye bi saçmalık var yaptın yaptın, yapmadın al sana 0 otur aşşa. e bende nerden bilem böyle olacağını. 85'di ortalama bi bakıyom sınıfta kalmaya doğru gidiyorum
hmm sanırım sadece 1. sınav notlarını kullanırsan performans yapmana gerek kalmıyor not girilmiyor diye biliyorum

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Girmezsem kalır mıyım peki?
Girmek zorundasın. Eğer bu sene girmezsen seneye girmek zorundasın. Seneye girmezsen öbür seneye. 12. sınıfa kadar hiç girmezsen okuldan mezun olamazsın.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bence sınavlara gir knk.

BeKo'O

80+ Silver
Dostum ne yaptın sen, hemen performanslarını yap yapabiliyosan en azından bir kısmını, sınıfta kalmıyon ama edebiyattan kaldıysa sorumluluk sınavına girmen gerek

Dostum ne yaptın sen, hemen performanslarını yap yapabiliyosan en azından bir kısmını, sınıfta kalmıyon ama edebiyattan kaldıysa sorumluluk sınavına girmen gerek
Ya da dilekçe ver idareye zaten sınavlara isteyenler girecek, hem sınavlara girmezsin hem 2.dönem performansları geçersiz sayılır.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can

Ya da dilekçe ver idareye zaten sınavlara isteyenler girecek, hem sınavlara girmezsin hem 2.dönem performansları geçersiz sayılır.
2. dönem perf.'lerini yaptım 9 dersten 5 6'sını kurtarırım büyük ihtimal ve garip olanı bu kaldığım 9 dersin içinde edebiyat yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Akgün
Girmezsem kalır mıyım peki?
Knk sorumluluk sınavlarına seneye girersin sorumluluk sınavında kalma yok 12.sinifa kadar her dönem 1 defa girebilirsin taki sınavı geçene kadar ondan sonra sorumluluk işi bitiyor
Birde sen 9 dersten kalmışsın ama ortalaman 50 üstü ondan dolayı sadece edebiyat sorumluluk sınavına giriceksin diğer derslere girmene gerek yok

BeKo'O

80+ Silver
2. dönem perf.'lerini yaptım 9 dersten 5 6'sını kurtarırım büyük ihtimal ve garip olanı bu kaldığım 9 dersin içinde edebiyat yok
İlk dönem notların iyi ise hiç uğraşma dilekçe ver bence ama sen bilirsin

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
İlk dönem notların iyi ise hiç uğraşma dilekçe ver bence ama sen bilirsin
ilk dönem notlarım fena değil ama 1. perf ödevlerini yapmadım diye 9 dersten kalıyorum 2. döneme ihtiyacım var gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,573
Üyeler
165,200
Son üye
LaPulga
Top Bottom