yok edebiyattan geçiyorumedebiyattan kalıyor musun ?
ona göre tüm kaldığın derslerden sorumluluğa girmen gerekebilir.
o zaman kalmıyorsunyok edebiyattan geçiyorum
Üniye gidene kadar giriceksin 12. sınıfa kadar uzatmadan gir ol.
Bide 9 dersten nasıl kalmayı becerdin.
ya performans ödevi diye bi saçmalık var yaptın yaptın, yapmadın al sana 0 otur aşşa. e bende nerden bilem böyle olacağını. 85'di ortalama bi bakıyom sınıfta kalmaya doğru gidiyorum
hocam 9 derse laf etmeyin 15 dersin 13 den kalmıştım benhacı ne yaptın 9 ders ne ya sorumluluk sınavına girersin kalmazsın ama ileriki sınıflarda zayıf olmaması gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok kalmassın galiba
Sonra ne yaptınız? Bu büyük tecrübenizi duymak isterim :vhocam 9 derse laf etmeyin 15 dersin 13 den kalmıştım ben
aynı sınıfı tekrar bidaha okudum allahtan tek başıma kalmadım arkadaşlarımla kaldım pişmanmıyım, hayır aklım hâlâ kalamadıklarımdaSonra ne yaptınız? Bu büyük tecrübenizi duymak isterim :v
İyi şanslıymışsınız. Eğer yaşarsam o durumu inşallan bende de öyle olur.aynı sınıfı tekrar bidaha okudum allahtan tek başıma kalmadım arkadaşlarımla kaldım pişmanmıyım, hayır aklım hâlâ kalamadıklarımda
kalın ya lisede güzel anılar birikiyor tadını çıkarın hem sınıfa kaldığın sene ders dinlemezsen hocaya bahane olarak ben bu konuları geçen sene gördüm hocam uyyom ben diyebilirsinİyi şanslıymışsınız. Eğer yaşarsam o durumu inşallan bende de öyle olur.