yok edebiyattan geçiyorumedebiyattan kalıyor musun ?
ona göre tüm kaldığın derslerden sorumluluğa girmen gerekebilir.
o zaman kalmıyorsunyok edebiyattan geçiyorum
Üniye gidene kadar giriceksin 12. sınıfa kadar uzatmadan gir ol.
Bide 9 dersten nasıl kalmayı becerdin.
ya performans ödevi diye bi saçmalık var yaptın yaptın, yapmadın al sana 0 otur aşşa. e bende nerden bilem böyle olacağını. 85'di ortalama bi bakıyom sınıfta kalmaya doğru gidiyorum
hocam 9 derse laf etmeyin 15 dersin 13 den kalmıştım benhacı ne yaptın 9 ders ne yasorumluluk sınavına girersin kalmazsın ama ileriki sınıflarda zayıf olmaması gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok kalmassın galiba
Sonra ne yaptınız? Bu büyük tecrübenizi duymak isterim :vhocam 9 derse laf etmeyin 15 dersin 13 den kalmıştım ben![]()
aynı sınıfı tekrar bidaha okudum allahtan tek başıma kalmadım arkadaşlarımla kaldım pişmanmıyım, hayır aklım hâlâ kalamadıklarımdaSonra ne yaptınız? Bu büyük tecrübenizi duymak isterim :v
İyi şanslıymışsınız. Eğer yaşarsam o durumu inşallan bende de öyle olur.aynı sınıfı tekrar bidaha okudum allahtan tek başıma kalmadım arkadaşlarımla kaldım pişmanmıyım, hayır aklım hâlâ kalamadıklarımda![]()
kalın ya lisede güzel anılar birikiyor tadını çıkarın hem sınıfa kaldığın sene ders dinlemezsen hocaya bahane olarak ben bu konuları geçen sene gördüm hocam uyyom ben diyebilirsinİyi şanslıymışsınız. Eğer yaşarsam o durumu inşallan bende de öyle olur.