Neler Yeni

Sınıfta kalır mıyım?

Enluess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Çevik
İlgilendiği Kategoriler
Unity Coder, Website Coder, Hosting
Instagram
enes.cevikk0
Steam
Enluess
Discord
enluess
Reddit
Enluess
Ortlamam 50 üstü Almanca, ingilizce, matematik ve fizikten kalıyorum sınıfta kalır mıyım?

Enluess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Çevik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
enes.cevikk0
Steam
Enluess
Discord
enluess
Reddit
Enluess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kalmazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

edebiyatı geçtiysen ortalama 50 üstüyse sorumluluk falan olmadan geçiyorsun direk
Diyelim ki edebiyattan da kaldım ama ortalama 50 üstü nolur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mert ÖZ
İlgilendiği Kategoriler
Yakuza CZN Burak
Steam
https://steamcommunity.com/id/nazenara
Discord
nazenarakasuga

Reindi

80+ Silver
Kaldıklarının sorumluluk sınavına girmek zorundasın. (edebiyat dahil) Sorumlu geçersin.
hayır 50 üstü olup 6 dersten kalmadığı sürece edebiyat hariç sorumluluga girmez

Liselerde kimler sınıfını doğrudan geçer? -İki dönemin ortalaması 50 ise doğrudan sınıf geçersiniz.Bu durumda, öğrencinin kaç tane başarısız dersi olursa olsun öğrenci sınıfını geçer. Liselerde kimler sınıfını sorumlu olarak geçer? -İki dönemin ortalaması 50 olmayıp 3 dersten kalanlar sorumlu olarak üst sınıfa geçerler. -İki dönem ortalaması 50 olup edebiyat dersinden kalanlar "Edebiyat"dersinin sorumluluk sınavına girerler. 4 tane dersten kalındıysa sınıf tekrar eder Liselerde kimler sınıf tekrarı yapar? -İki dönem ortalaması 50'nin altında ise 4 ve üzeri dersten kaldıysa sınıf tekrar eder. -Devamsızlık hakkı? -10 Gün özürsüz - 20 gün özürlü hakkı vardır toplam 31 gun olursa sinifta kalır. Ornek: İki donem ortalamam 50 ama 5 dersten kalıyorum? -dogrudan sinif gecersin edebiyat dan kaldıysan onun sorumluluk sınavina girersi Ortlamam 49 ve 3 dersten kaldım? -sorumlu olarak bi üst sınıfa gecersin ama onceki senelerden sorumluk sinavin varsa ve 6 tane dersi geciyorsa sınıf tekrarı yaparsın. Ortlamam 49 ve 4 dersten kaliyorum sınıf tekrari yaparsın.

hayır 50 üstü olup 6 dersten kalmadığı sürece edebiyat hariç sorumluluga girmez

Liselerde kimler sınıfını doğrudan geçer? -İki dönemin ortalaması 50 ise doğrudan sınıf geçersiniz.Bu durumda, öğrencinin kaç tane başarısız dersi olursa olsun öğrenci sınıfını geçer. Liselerde kimler sınıfını sorumlu olarak geçer? -İki dönemin ortalaması 50 olmayıp 3 dersten kalanlar sorumlu olarak üst sınıfa geçerler. -İki dönem ortalaması 50 olup edebiyat dersinden kalanlar "Edebiyat"dersinin sorumluluk sınavına girerler. 4 tane dersten kalındıysa sınıf tekrar eder Liselerde kimler sınıf tekrarı yapar? -İki dönem ortalaması 50'nin altında ise 4 ve üzeri dersten kaldıysa sınıf tekrar eder. -Devamsızlık hakkı? -10 Gün özürsüz - 20 gün özürlü hakkı vardır toplam 31 gun olursa sinifta kalır. Ornek: İki donem ortalamam 50 ama 5 dersten kalıyorum? -dogrudan sinif gecersin edebiyat dan kaldıysan onun sorumluluk sınavina girersi Ortlamam 49 ve 3 dersten kaldım? -sorumlu olarak bi üst sınıfa gecersin ama onceki senelerden sorumluk sinavin varsa ve 6 tane dersi geciyorsa sınıf tekrarı yaparsın. Ortlamam 49 ve 4 dersten kaliyorum sınıf tekrari yaparsın.
bunu da kopyalamıştım duruyor senelerdir lazım olur b elki

Enluess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes Çevik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
enes.cevikk0