Neler Yeni

Sınıfta Sessiz Olmak ?

LaketrooS

80+ Silver
sınıfta kimseyle konuşmak istemiyorum bilmiyorum ama arkadaşlarım bazen benle dalga geçiyor ve bu beni baya içine kapanık yapıyor zaten sınıfın yarısını tanımıyorum sadece siması var sınıfta beni tanımıyor. annem veli toplantısına gitmiş bütün öğretmenler benim sessiz olduğuımu söylemiş. ilk dönem kadar aktif değilmişim. zaten evde günümün büyük çoğunluğu oyunla geçiyor oynicak arkadaşım bile yok birkaç kankam vardı yakın arkdaşım o da gitti okuldan yanımdaki çocuk her dakika saçma sapan şeyler söylüyor öğretmenler iyi ama bana fazla hitap etmiyorlar eski öğretmnlerimi özlüyorum şu an ne yapmamı önerirsiniz?

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Ben çok konuşuyorum ama arkadaşım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşının olması kötü ama ben alıştım
İlkokulda beni oyundan atarlardı bende okulunun balıklarıyla konuşurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz kafayı yedim yani :D

Berk Atmaca

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Sosyal becerilerini geliştirmen lazım. @Alexa daha detaylı yardım edebilir bence.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
sınıfta kimseyle konuşmak istemiyorum bilmiyorum ama arkadaşlarım bazen benle dalga geçiyor ve bu beni baya içine kapanık yapıyor zaten sınıfın yarısını tanımıyorum sadece siması var sınıfta beni tanımıyor. annem veli toplantısına gitmiş bütün öğretmenler benim sessiz olduğuımu söylemiş. ilk dönem kadar aktif değilmişim. zaten evde günümün büyük çoğunluğu oyunla geçiyor oynicak arkadaşım bile yok birkaç kankam vardı yakın arkdaşım o da gitti okuldan yanımdaki çocuk her dakika saçma sapan şeyler söylüyor öğretmenler iyi ama bana fazla hitap etmiyorlar eski öğretmnlerimi özlüyorum şu an ne yapmamı önerirsiniz?
Kafana uyan birini gördüğünde gidip konuşup arkadaş olmak için yeterince atılgan hareketler yapacaksın zaten. Bırak akışına gereksiz arkadaşlıklar edineceğine sessiz sakin kendi halinde yalnız biri ol daha iyidir.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sosyal yerine asosyal olmak çoğu konuda sıkıntı yaratabiliyor.
Biraz arkadaş edin. Sınıfındaki kişiler ile sohbet kurmaya çalış, yalnızlık güzel bir şey değil.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Hocam dediğin şeylerin çoğunu ben 10 yıl civarı yaşadım ve benim için çok zor bir süreçti. Sosyal becerilerini geliştirmen gerek. Bir psikiyatriden yardım alabilirsin. Ve şunu da unutma. Asosyal bir insan için sosyalleşmek hemen ha deyince olmuyor. Biraz da zamana bırakmak gerekiyor. Sorun olursa buradan veya özelden mutlaka yaz. Elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
sınıf arkadaşlarının hobilerini bul onlara ayak uydur

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
bende seninle birebir aynı durumdaydım. çok konuşup arkadaşın olduğunu varsaysak bile okul bitince hepsi gidiyor. O yüzden derslere oddaklanıp 1-2 arkadaş yeterli, gerisi kafa ağrıtır sadece

LaketrooS

80+ Silver
Hocam dediğin şeylerin çoğunu ben 10 yıl civarı yaşadım ve benim için çok zor bir süreçti. Sosyal becerilerini geliştirmen gerek. Bir psikiyatriden yardım alabilirsin. Ve şunu da unutma. Asosyal bir insan için sosyalleşmek hemen ha deyince olmuyor. Biraz da zamana bırakmak gerekiyor. Sorun olursa buradan veya özelden mutlaka yaz. Elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim.
Teşekkürler hocam :)

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
bu konuda yalnız olmadığını söylemek istiyorum ben lise son sınıfım ve şu ana kadar hiçbir sınıf arkadaşlarımla ne takıldım ne eğlendim hep yanlızdım eve gider oyun oynardım olursa sadece 1 tane 2 tane arksdaşım olurdu şimdi son sınıftayım ve eski kız arkadaşımın aracılığı ile tanıştığım kardeşim yerine koyduğum biri var başkada kimsem yok o beni anlıyo ben onu anlıyorum ama şöyle düşünme oda senin gibi içine kapanık biridir diye hayır değil onum çevresi geniş çok arkadaşı vardır ama tek kardeş dediği benimdir 1 tane olsun kardeşim olsun sana yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,483
Üyeler
163,666
Son üye
mertcansmz55
Top Bottom