Neler Yeni

sınıfta zorba var

sefilihtiyar

80+ Bronze
beyler bizim sınıfta bı cocuk var arkadaslarıma falan vuruyo bana vuramıyo da yinede sinir oluyorum arkadaşlara vurduğundan. Obez bişey zaten ben bunu yarın dövim mi arkadaslarıma vurma niyetine.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Konu dışının da cıvkı çıkmış.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,586
İsim
uwu
yanına ufak çaplı sopa al mesela sıkıstırdımı kendimi savunmak için yaptıım dicen bna da okuldaki zorba vurmaya çalıştı sınıfta bnde nasıl vurduysam hala çocuğun elmacık kemiği şiş ama bunu önermem bnim elim çok acımıştı

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
beyler bizim sınıfta bı cocuk var arkadaslarıma falan vuruyo bana vuramıyo da yinede sinir oluyorum arkadaşlara vurduğundan. Obez bişey zaten ben bunu yarın dövim mi arkadaslarıma vurma niyetine.
yani uyarsan daha iyi olur ama dövmekte bir secenek tabi.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Hocam ben çocuğun bir hastalığı olduğunu düşünüyorum çünkü hoca bile dur dese durmuyor uyarıp dursa zaten konu acmazdım
Hocam bende bunu anlamıyorum bu okulun hocaları veya müdürleri ne işe yarıyor? Biz bu insana benzeyen mahlukatları çekmek zorunda mıyız? Bizimde vardı aynen bu anlattığın gibi birisi gittim müdüre dedim hocam ya uyarın bunu ya da benim sınıfı değiştirin ! Bir daha yapamadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende bunu anlamıyorum bu okulun hocaları veya müdürleri ne işe yarıyor? Biz bu insana benzeyen mahlukatları çekmek zorunda mıyız? Bizimde vardı aynen bu anlattığın gibi birisi gittim müdüre dedim hocam ya uyarın bunu ya da benim sınıfı değiştirin ! Bir daha yapamadı.
Uyardıktan sonra yapın da daha da sataşmasın. Böyleleri çok var.

sefilihtiyar

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyardıktan sonra yapın da daha da sataşmasın. Böyleleri çok var.
bizim mudur sarhoş gibi hic ugrasmıyor cocuklarla bunu sikayet nerden edebılırım ya müdürü. geçen başka bi cocukla kavga ettik gelmis kavga etmeyın dıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,076
Üyeler
166,689
Son üye
yinzero
Top Bottom