Sınıftaki kızdan hoşlandım

Reaksiyon skoru
35
Kız bizim sınıfta daha yeni geldik okula ilk defa gördüm bugün 4. Gün kız en arkada ben en önde bazen arkama dönüp ona baktığımda göz göze geliyoruz nasıl yaklaşmalıyım bugün biraz konuştuk ona bı konuda yardımcı oldum başka ne yapmalıyım ?

Arkana dönüp bakınca göz göze gelmen normal. biri arkasını dönse bende o tarafa doğru bakardım
İletişim kuracaksın o kadar sınıftan biriyle iletişim kurmak en kolayı
Ama direk bana bakiyodu yani ben bakınca bakmadi bide elini çenesine koyup bakiyo

gidicen konusucan olum ne yapalım gelip elmi atalım bu duruma adamlar haklı cesaret edemiyorsan yapacak bir şey yok

Ama direk bana bakiyodu yani ben bakınca bakmadi bide elini çenesine koyup bakiyo
Akdgsjdh ah yavrum benim etkiledi mi seni bi cute bakışla hanimiş hanimiş aşık şapşal. Ya git önce tanış arkadaş ol kanka ne aşkı en azından kızın konuşmalarından anlarsın ne olduğunu ona göre açılıp açılmazsın, sonra dedikodun çıkar sınıfta kızın yüzüne bakamazsın.

Kız bizim sınıfta daha yeni geldik okula ilk defa gördüm bugün 4. Gün kız en arkada ben en önde bazen arkama dönüp ona baktığımda göz göze geliyoruz nasıl yaklaşmalıyım bugün biraz konuştuk ona bı konuda yardımcı oldum başka ne yapmalıyım ?
Ben arkada olsam birileri bana dönüp dönüp baksa bende ona bakarım. Normal yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sana dakikada bir bakan insana sende bakmaz mısın ya.

Geri