Sınıftaki kızdan red yemek

Bizim arkadaşa olmuştu bu 3 sene dalga geçmiştik (ÇOK YAKIN arkadaşımızdı)
son sene çocuğu gaza getirdik tekrar açıldı tekrar red yedi

MESSİ gibi olacaksın kazanana kadar vazgeçmeyeceksin

Son düzenleme:
Arkadaşlar sınıftaki kıza güvenerek whatsapp dan açılıyım dedim red yedim utançtan sınıfın önünden bile geçermiyorum taktik verin veya daha önceden böyle bi durum yaşayan varmı?
Çok abartı geldi kanka anladım sevmek için uğraştın açıldın efendi efendi red yedin, bu kadar kasma bırak istediğine desin sen utanma asıl o utansın. Korgeneral karşısına çıkmıyorsun ilerleyen zamanlarda başka birini bulursun veya kendini geliştirmeye odaklanırsın sahip olamayacağın bir şey değil sonuçta. :)

Bizim arkadaşa olmuştu bu 3 sene dalga geçmiştik (ÇOK YAKIN arkadaşımızdı)
son sene çocuğu gaza getirdik tekrar açıldı tekrar red yedi

MESSİ gibi olacaksın kazanana kadar vazgeçmeyeceksin
bende bu yılbaşı bidaha deniyim gelenek olsun kabul edene kadar heryıl başı deniyim bari

Arkadaşlar sınıftaki kıza güvenerek whatsapp dan açılıyım dedim red yedim utançtan sınıfın önünden bile geçermiyorum taktik verin veya daha önceden böyle bi durum yaşayan varmı?
Whatsapptan açılma olmaz sen nasıl davranıyorsan devam et konusunu açarsa sen inandın mı ona arkadaşlarla takılırken canımız sıkıldı falan de.

birilerine söylediğini mi düşünüyorsun aynı hataya düştüm yardımcı olabilirm
Cevabin için teşşekürler instagram falan varmı bana ulaşabilecegin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu utanılacak bir şey değil.
Haklısında nabiyim işte öyle yaşanmamış gibi davranamiyorum malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reddettiyse etti hayatına devam et sanki aşırı önemli
Zaten şuan hiç umrumda degilde yaptık bi ma* lık

olum bu forumda neden böyle konular açılıyor red yediysen yedin herkes herkesi sevecek değil bir de sınıfa girmeyi utanıyorum fln demişsin hayat böyle devam etmez kardeşim

Çok abartı geldi kanka anladım sevmek için uğraştın açıldın efendi efendi red yedin, bu kadar kasma bırak istediğine desin sen utanma asıl o utansın. Korgeneral karşısına çıkmıyorsun ilerleyen zamanlarda başka birini bulursun veya kendini geliştirmeye odaklanırsın sahip olamayacağın bir şey değil sonuçta. :)
Haklısında insan ister istemez takıyor işte ya red etmesi çokta umrumda degilde şimdi red yedik beni görcek falan ne bileyim işte

Geri