J.Sparrow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,475
bu mantıklı değil sen bilirsinİşte bu yüzden hoşlandığım kıza açılmaktan vazgeçtim.
bu mantıklı değil sen bilirsinİşte bu yüzden hoşlandığım kıza açılmaktan vazgeçtim.
bu 3 sene dalga geçmiştik
ayıpiyi b*k yedin
Çok abartı geldi kanka anladım sevmek için uğraştın açıldın efendi efendi red yedin, bu kadar kasma bırak istediğine desin sen utanma asıl o utansın. Korgeneral karşısına çıkmıyorsun ilerleyen zamanlarda başka birini bulursun veya kendini geliştirmeye odaklanırsın sahip olamayacağın bir şey değil sonuçta.Arkadaşlar sınıftaki kıza güvenerek whatsapp dan açılıyım dedim red yedim utançtan sınıfın önünden bile geçermiyorum taktik verin veya daha önceden böyle bi durum yaşayan varmı?
bende bu yılbaşı bidaha deniyim gelenek olsun kabul edene kadar heryıl başı deniyim bariBizim arkadaşa olmuştu bu 3 sene dalga geçmiştik (ÇOK YAKIN arkadaşımızdı)
son sene çocuğu gaza getirdik tekrar açıldı tekrar red yedi
MESSİ gibi olacaksın kazanana kadar vazgeçmeyeceksin
Konfor alanımdan çıkmak istemiyorum.bu mantıklı değil sen bilirsin
Whatsapptan açılma olmaz sen nasıl davranıyorsan devam et konusunu açarsa sen inandın mı ona arkadaşlarla takılırken canımız sıkıldı falan de.Arkadaşlar sınıftaki kıza güvenerek whatsapp dan açılıyım dedim red yedim utançtan sınıfın önünden bile geçermiyorum taktik verin veya daha önceden böyle bi durum yaşayan varmı?
Cevabin için teşşekürler instagram falan varmı bana ulaşabileceginbirilerine söylediğini mi düşünüyorsun aynı hataya düştüm yardımcı olabilirm
Haklısında nabiyim işte öyle yaşanmamış gibi davranamiyorum malesefBu utanılacak bir şey değil.
Zaten şuan hiç umrumda degilde yaptık bi ma* lıkreddettiyse etti hayatına devam et sanki aşırı önemli
Haklısında insan ister istemez takıyor işte ya red etmesi çokta umrumda degilde şimdi red yedik beni görcek falan ne bileyim işteÇok abartı geldi kanka anladım sevmek için uğraştın açıldın efendi efendi red yedin, bu kadar kasma bırak istediğine desin sen utanma asıl o utansın. Korgeneral karşısına çıkmıyorsun ilerleyen zamanlarda başka birini bulursun veya kendini geliştirmeye odaklanırsın sahip olamayacağın bir şey değil sonuçta.![]()