Neler Yeni

Sınıftakiler benden korkuyormuş

Berke Fitness

80+ Bronze
Arkadaslar oncelikle 11. siniftayim. Sinifta 4-5 kisiden baska kisiyle muhabbetim yok. okul bitse de üniye gitsem derdindeyim sadece kendimi gelistirmeye odaklandim suanlik. Bugün sinifta bi kizla muhabbet ediyorduk bana siniftakiler senden korkuyor dedi ben de guldum ciddiye almadim herkes sana korkarak bakiyor falan dedi. Ben de tabii spor yapıyorum ergenim falan. beden dilimde ve konuşmamla herkese kimin reis olduğunu gösteriyorum (yani kendimi 😎) Herkes bana bi korkarak davranıyor geçen bi kız bacağıma ayağını sürttü yanımda otururken iki kere pardon dedi ve bacağımı sildi eliyle bu saygıdan da olabilir diye düşündüm cünkü tüm sınıftakiler bana saygı duyuyor. Acaba çok mu egoist duruyorum zaten öyleyim de dışarı pek yansıtmıyorum ama ister istemez yansıyor. Saygı duyulmak güzel bir şey de bu biraz garip hissettirdi :D Siz ne düşünürsünüz?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Arkadaslar oncelikle 11. siniftayim. Sinifta 4-5 kisiden baska kisiyle muhabbetim yok. okul bitse de üniye gitsem derdindeyim sadece kendimi gelistirmeye odaklandim suanlik. Bugün sinifta bi kizla muhabbet ediyorduk bana siniftakiler senden korkuyor dedi ben de guldum ciddiye almadim herkes sana korkarak bakiyor falan dedi. Ben de tabii spor yapıyorum ergenim falan. beden dilimde ve konuşmamla herkese kimin reis olduğunu gösteriyorum (yani kendimi 😎) Herkes bana bi korkarak davranıyor geçen bi kız bacağıma ayağını sürttü yanımda otururken iki kere pardon dedi ve bacağımı sildi eliyle bu saygıdan da olabilir diye düşündüm cünkü tüm sınıftakiler bana saygı duyuyor. Acaba çok mu egoist duruyorum zaten öyleyim de dışarı pek yansıtmıyorum ama ister istemez yansıyor. Saygı duyulmak güzel bir şey de bu biraz garip hissettirdi :D Siz ne düşünürsünüz?
PP de ki sen isen ve seni o halde görsem ben de korkarım

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
ABİ SAYGILAR ÖNCELİKLE

Şakası bir yana korkmaları kaslı olmandan mı? Tuna tavus gibi besleniyorsan korkarlar tabii. Onları da yersin :D

123kral14

80+ Silver
Sadece senden korkuyorlar saygı vs. değil. Onlarla konuşarak, arkadaş olarak durumu düzeltebilirsin. Seni tanıdıkça normal bir insan olduğunu canavar olmadığını anlayacaklar.

PinsizAMD

80+ Bronze
:D
berk seni hep böyle bad boy konularında görüyom :D
kahkaha atıyom çakma ege fitness seni :D

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Bitanesinin ensesine bas şaplağı ne korkuyonuz ulan benden de
Olum korkmak yerine kızlar düşer aslında. Yap la mantıklı.

1 hafta sonra başka üye: Okulda bana kötü davranıyorlar/ Konuyu aç/ enter

Berke Fitness

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ABİ SAYGILAR ÖNCELİKLE

Şakası bir yana korkmaları kaslı olmandan mı? Tuna tavus gibi besleniyorsan korkarlar tabii. Onları da yersin :D
Mesela bir kiz demisti ben senden korkuyorum cok sert bakiyorsun falan diye karakterim geregi ben boyleyim zamaninda bazi insanlar tarafindan kaziklar yedim insanlara sicak davranamiyorum mesela bir arkadasim demisti ben seni cok egoist soguk saniyordum keske daha onceden tanisaydim diye

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Giga Chad falan mısın knk nasıl o kadar korkup saygı gösterebilirler ki yaşıtlarına
1636478083469.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,075
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom