Sınıftamı Kalıyorum ( Devamsızlık )

ilçe milli eğitim müdürlüğüne git orada anlat derdini daha kolay çözülür

benim bildigim 30gun izinli/raporlu siniri ve 10 gun ozursuz siniri var

'Mı' eki ayrı yazılır. Türkçe öğretmeninle de konuşmalısın.
birader küçücük çocuk kaza yapmış, 2 bacağı birden kırılmış ve sınıfta kalır mıyım korkusuyla insanlardan yardım istiyor sen yazım hatasına laf edip öğretmeninle konuş diyorsun. profiline koyduğun efektli embesil tiplemesinden daha embesil olmayı nasıl başarıyorsun acaba?

birader küçücük çocuk kaza yapmış, 2 bacağı birden kırılmış ve sınıfta kalır mıyım korkusuyla insanlardan yardım istiyor sen yazım hatasına laf edip öğretmeninle konuş diyorsun. profiline koyduğun efektli embesil tiplemesinden daha embesil olmayı nasıl başarıyorsun acaba?
Çok haklısın, başlığa bakıp yazdım detay okumadım.

bır arkadasımın kalcası kırıldı ustelık okulda olmus bu olay 2. donem gıtmedı 1.donemın ortalaması ıle gectı mudure soyle boyle bır durumda okula gıtme durumun yok
reis bizim hocalar mı p-ç çok afedersiniz de herkeze bi çözüm bulunmuş bdoktor rapor vermezhoca ilgilenmez kafayı yicem ya

reis bizim hocalar mı p-ç çok afedersiniz de herkeze bi çözüm bulunmuş bdoktor rapor vermezhoca ilgilenmez kafayı yicem ya
Babanı da al yanına git müdürü dövdürt. İlk defa böyle muamele görüyorum normalde yardımcı olurlar sizinkiler insanlıktan nasibini alamamış.

İlk gittiğin doktora gidip görüşmeye çalış, sürekli kontrol raporu alırsan devamsızlık belli bir süre(doktorun yazdığı tarih aralığı) sınırsız devamsızlık hakkı veriyor
Ama sürekli kontrol almak zor kırıklara ikna etmen lazım bilgin olsun
(Heyet raporu'da işe yarıyordu galiba sınırsız devamsızlık verebilir mi hatırlamıyorum sorabilirsin)
İstanbul Anadolu yakasında bir lisedeysen daha fazla yardımcı olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilçe milli eğitim müdürlüğüne git orada anlat derdini daha kolay çözülür
Bu cevapta çok işe yarayabilir ama belgelerin hazır olmalı, öğrenci belgesi vs..

benim bildigim 30gun izinli/raporlu siniri ve 10 gun ozursuz siniri var
Düzeltme: 20 gün izinli/raporlu 9.5 gün özürsüz
10+ olduğunda kalıyorsun

Son düzenleme:
uzuldum durumuna ama aılenden bırını ılce mıllı egıtıme yolla cıdden ılgılenıyorlar cunku durumun bellı hocam

Alıntıyı görüntüle

arkadaşlar bi kaza geçirdim ve 2 bacağım kırıldı bundan dolayı okula baya gidemedim bunlarda izinli olarak yazılmış şuan sınıftamı kalıyorum
Müdürle konuşursan sene sonu geçirirler merak etme bu yüzden kalmazsın. heyetle geçirirler aranın iyi olduğu bir öğretmen ile çözebilirsin

Heyet raporu gerek bunu doktorunla veya okul müdür yardımcınla konuş gerektiği zaman uzatılabiliyor senin durumun gibi kaza yakınını kaybetme durumunda vs

hayır doktor rapor vermedi hocanla konuşup halleebilirsin onu dedi

bende oye biliyorum izinli diye babam hocyla konuşmuş tamam sıkıntı yok deyip geçiştirmiş sanırım hoca peki ilgilenmemiş yaşlı zaten bi müdür yrıdmıcıs çok şey bilmiyor hallederiz demiş valla bu sene bu devamsızlıktan kalırsam okul felan okumam doğru açığa geçer çalışırım notlarım 65 altında yok gotumden kan aktı bu sene

silinmiyor dedi boyle izinli felan yazılıyormuş
Acsın E okulu silsin olmayan bisey yok ki ben müdürün bilgisayarından sunum hazırlıyorum diye dwvamsızlıgımı çok sildim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,889
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri