- Reaksiyon skoru
- 4,552
- Konu Sahibi Konu Sahibi
bugün ttnet yerine gittim vdsl var dediler galiba max 24 mbs alabiliyomuşuz bu arada turhalda bir sürü internet sağlayıcısı varmış lakin babam hepsi aynı altyapıdan veriyor zaten diye başkasına geçmemiş ve şuan sözleşmemizin bitmesine 1.5-2 yıl var neyse ben modem arayüzünden modem sıfırladım ve 1 gün internetsiz kaldıkRehber: Modem Hat Değerleri
Modem arayüzünden hat değerleriniz nasıl, ne kadar hız alabilirim gibi kendinizce yorumlar yapmanızı sağlayabilirsiniz. Not: ADSL kullanıyorsanız ADSL değerler için, VDSL kullanıyorsanız VDSL için değerlerdir. Kullanmadığınız bir yapının değerleri size ulaşmaz. SNR Margin, kabaca size gelen...www.technopat.net
![]()
Hat değerleri nasıl görüntülenir? Hat değerleri nedir? | DonanımHaber Forum
İnternet hat değerlerinizi kontrol edin ve modem veya yönlendirici arayüzünüzden sinyal gücünü, gürültü marjını, hata oranını ve hızı görüntüleyin. Daha iyi bir bağlantı kalitesi için hat değerlerinizi optimize edin.forum.donanimhaber.com
Bunlardan biri ile hat değerlerine bakabilirsin. İnternet bağlantısı bir sürü etkenden etkilenebilir.![]()
Hattımın desteklediği maksimum hızı nasıl öğrenirim?
Hattımın desteklediği maksimum hızı nasıl öğrenirim?Hattımın alabileceği maksimum hızı nasıl öğrenebilirim?Modem arayüzünden DSL, Hat istatiuzmanim.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ttnet %100 bilerek hız sabitliyor veya az veriyor bundan %100 eminim artık yıllardır bizi süründürdüler sağlam bi isyan edince veya bize acıyınca sabitlemeyi kestiler