kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
büyükşehir avantajları
İstanbulda olan evde maks 12 MBPS internet.
büyükşehir avantajları
Eğer geceleri eski haline dönüyorsa tipik türkiye sorunu altyapı yetmezliği geçmiş olsun12 mbs de veriyosa ne güzel önemli olan alt yapıyla modem zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
gine yavaşlamaya başladı
Ttnet kullaniyorum 120 TL veriyorum 50 download 7-8 upload aliyorum.tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
Adamın attığı sss 0.90mbps dowload nasıl o kadar destekleyebilir altyapısıTtnet kullaniyorum 120 TL veriyorum 50 download 7-8 upload aliyorum.
Belki altyapin bukadar destekliyordur olamaz mi?
Annesinin ne suçu var ?tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
Beyler bu nasıl?tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
Varya 8K yayın açmak var onda.Bundan iyidir
Hemde 1ms pingle oyun gecikmesiz of ofVarya 8K yayın açmak var onda.
999999999999999999999999 tane youtube videosu çekiceksin orda atıcaksın sonra hepsinin zamanını ayarlıycaksın 5 yıl boyunca kanala haftalık video yüklenecek miss gibiVarya 8K yayın açmak var onda.
düzelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl atıcam