- Reaksiyon skoru
- 4,552
Uygunsuz dil
yavaşşş. brrrst.tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
Bundan iyidirtüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
gidip müşteri hizmetlerini aradın mı ? birşeyler yapmayı denedin mi ?tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
TTNET farkı dostum, çok şaşırdın de mi?d-dostum 0 upload ne?
Evet arkadaşlar bu internet yurt dışında 1 dolar (!)Bundan iyidir
Yaptım aradım hata raporu mu ne yolluyoz diyolar hiç bişey değişmiyor tek çare şubelerine molotof falan atmak herhaldegidip müşteri hizmetlerini aradın mı ? birşeyler yapmayı denedin mi ?
senin yapamayacağın şeylerin uygulanması için birisinden destek aldın mı ki ?
ara söyle biz ne yapalım buradan.
aynen kanka molotof at kaos ortamı ne diye internet yok.Yaptım aradım hata raporu mu ne yolluyoz diyolar hiç bişey değişmiyor tek çare şubelerine molotof falan atmak herhalde
bildiğin açma kapama tuşundan yapıyorum herşeyi kapanıyor 5-10 saniye bekliyorum geri açıyorum olmuyorrrrrrraynen kanka molotof at kaos ortamı ne diye internet yok.
modem kapalıyken reset atmıyorsun dimi açıkken yapıyorsun.
turhalda yaşıyorum başka çare yok90 TL 16mbps için pahalı değil mi?
Ben maks 3 görüyorum tabi seninkidr sıkıntılı ara düzeltirlertüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor