Yardım Sinirden Ağlıycam TTNET REZİLLİĞİ

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
Uygunsuz dil
tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 tl veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    120.7 KB · Hit: 148
tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
yavaşşş. brrrst.

tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
gidip müşteri hizmetlerini aradın mı ? birşeyler yapmayı denedin mi ?
senin yapamayacağın şeylerin uygulanması için birisinden destek aldın mı ki ?
ara söyle biz ne yapalım buradan.

gidip müşteri hizmetlerini aradın mı ? birşeyler yapmayı denedin mi ?
senin yapamayacağın şeylerin uygulanması için birisinden destek aldın mı ki ?
ara söyle biz ne yapalım buradan.
Yaptım aradım hata raporu mu ne yolluyoz diyolar hiç bişey değişmiyor tek çare şubelerine molotof falan atmak herhalde

Yaptım aradım hata raporu mu ne yolluyoz diyolar hiç bişey değişmiyor tek çare şubelerine molotof falan atmak herhalde
aynen kanka molotof at kaos ortamı ne diye internet yok.
modem kapalıyken reset atmıyorsun dimi açıkken yapıyorsun.

90 tl 16mbps için pahalı değil mi?

aynen kanka molotof at kaos ortamı ne diye internet yok.
modem kapalıyken reset atmıyorsun dimi açıkken yapıyorsun.
bildiğin açma kapama tuşundan yapıyorum herşeyi kapanıyor 5-10 saniye bekliyorum geri açıyorum olmuyorrrrrrr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

90 TL 16mbps için pahalı değil mi?
turhalda yaşıyorum başka çare yok

Ben maks 3 görüyorum tabi seninkidr sıkıntılı ara düzeltirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,910
Üyeler
187,587
Son üye
lewro
Geri