Yardım Sinirden Ağlıycam TTNET REZİLLİĞİ

bildiğin açma kapama tuşundan yapıyorum herşeyi kapanıyor 5-10 saniye bekliyorum geri açıyorum olmuyorrrrrrr
modem arayüzüne gir. oradan altta sistem araçları var. yeniden başlat de. dene bi.

türknet adamdır :D 75 tl ye 35 download ve 5 upload

Ekler

• Ekran Alıntısıs.JPG
    Ekran Alıntısıs.JPG
    30.1 KB · Hit: 50
  • fsad.JPG
    fsad.JPG
    28.9 KB · Hit: 50
tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
kanka upload ı gorunde güldüm kusura bakma

tüm gündür böyle 16 mbs ttnet kullanıyoruz 90 TL veriyoruz internete bak Allah belanızı versin annen ölsün ya maximum 10 mbs hız gördüm oda ilk bağlattığımızda nefret ediyorum nefreeeeeeeeeetttttttt sabahtandır reset atıyorum hiç bi bok olmuyor
ee arayın hemen en yakın zamanda gelsinler başlatmasınlar raporuna.

düzelmedi :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl atıcam
e tamam artık uploadın var sorun yok yani .d
şaka şaka gül diye. ara söyle. ciddi konuş. gelsinler baksınlar bi bu böyle olmaz arkadaşım sizin yapacağınız işi bizzat ben.... de söyle ama aşırıya kaçma. o zaman yaparlar belki.

Yazık lan çok sinirlenmiş :d
spora gidicem şimdi zaten bi 105 kg deadlift yapıyım kendime gelirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e tamam artık uploadın var sorun yok yani .d
şaka şaka gül diye. ara söyle. ciddi konuş. gelsinler baksınlar bi bu böyle olmaz arkadaşım sizin yapacağınız işi bizzat ben.... de söyle ama aşırıya kaçma. o zaman yaparlar belki.
babam modemden kaynaklı diyor modemimiz çok eskiymiş modemi değiştirelim diyor inş modemi değiştirince düzelir

Geri