Onepetabayt
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
hayır yok arttıramazsınWifiye uluşmam mümkğn olmadıgı için sınırsız paket alayım dedim. Hızı şaka gibi gercekten bunu arttırmanın bi yolu var mı?
Vodafone 819tl ödüyorum
desteği ara ve iptal etmezlerse tüketici hakem heyetine bildirWifiye uluşmam mümkğn olmadıgı için sınırsız paket alayım dedim. Hızı şaka gibi gercekten bunu arttırmanın bi yolu var mı?
Vodafone 819tl ödüyorum
Paket bilgilerinde hız ile alakalı bilgi var mı?Wifiye uluşmam mümkün olmadıgı için sınırsız paket alayım dedim. Hızı şaka gibi gercekten bunu arttırmanın bi yolu var mı?
Vodafone 819tl ödüyorum
En azından ucuz.Vodafone şaşırtmıyor
Evet 5mb yazıyormuşPaket bilgilerinde hız ile alakalı bilgi var mı?
Hotspot açma sınırı falan var mı? Bizim arkadaşta vardı.Evet 5mb yazıyormuş
Evet o da 15 gbHotspot açma sınırı falan var mı? Bizim arkadaşta vardı.
Pdanet ile çözersin sınırsız olurEvet o da 15 gb
Büyük ihtimalle 5Mbps hıza izin veren en düşük paketi almışsın, 10Mbps ve sınırsız hızlı versiyonları var o tarifelere yükseltmen lazım yüksek hız istiyorsan.Wifiye uluşmam mümkün olmadıgı için sınırsız paket alayım dedim. Hızı şaka gibi gercekten bunu arttırmanın bi yolu var mı?
Vodafone 819tl ödüyorum
Tobi çözer mi dediğiniBüyük ihtimalle 5Mbps hıza izin veren en düşük paketi almışsın, 10Mbps ve sınırsız hızlı versiyonları var o tarifelere yükseltmen lazım yüksek hız istiyorsan.
Pc olsa da denesem. Peki hızı hangisi olur hotspotun yoksa 5mb sınırlı olanın mı?Pdanet ile çözersin sınırsız olur
5mb sınırı olan olabilir hiç denemedimTobi çözer mi dediğini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Pc olsa da denesem. Peki hızı hangisi olur hotspotun yoksa 5mb sınırlı olanın mı?