Yardım Sınırsız Bütçeli Oled Monitör Önerisi Ve Bilgi

Reaksiyon skoru
20
Bütçe
999999
Merhaba daha önce benzer başlıkla konu açmıştım ancak kafama takılan bir kaç soru olduğundan size danışmak istedim öncelikle 4k Oled monitörlerden çekiniyorum çünkü 4k demek doğal olarak fps düşüşü demektir ve ben rekabetçi oyunlarda oynuyorum 2k monitör baktım ama iyi özelliklerde bulamadım ve uzun uzun arayacak zamanımda yok bu seferki bütçem daha yüksek olduğundan ve artık kafam basmayacak hale geldiğinden direkt git şunu al tarzı bir öneri yapmanızı istemeye tekrar konu açtım aradığım özelliklere göre en iyi monitörü önerirseniz sevinirim bütçe sınırı yok ancak özellikle aradığım özelliklerde en üst seviyelerde olmasını istiyorum Aradığım Özellikler

2k Veya Dual Modlu 4-2K Dual Mod Varsa +
Siyahı Tam Siyah Olarak Görmek İstiyorum Grilik Benim İçin Kabul Edilemez
Yanma Korumasının Olmasını Ve Buna Göre Desteğinin Bulunmasını İstiyorum Asus Rog da Bulunan Neo Yakınlık Sensörü Tarzı Daha İyi Olur Tabi
Renk Doğruluğunda Üst Düzey Olmasını İstiyorum Oled Alma Sebebim Zaten Saf Görüntü Kalitesi
Fps Oyunlarında da Sorun Yaratmamalı Bu Sebeple Direkt 4k Olmaz Ya 2k Yada 4k Ama Dual Modlu Olması
Beğendiğim Örnek Monitörü Link Olarak Bırakıyorum Ancak Türkiye de Bulamadım
Kavisli Olup Olmaması Farketmez Ultra Wide da olabilir ancak önceliğim üstteki nitelikleri en iyi şekilde sağlaması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,942
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri