Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Sınırsız Gamepass İlanları Görüyorum , Nasıl Oluyor , Güvenilir Midir , Nasıl Sınırsız Alabilirim ?
Öyle bir şey mümkün değil anca microsoftun yandaşı ise olabilir o da belkiArkadaşlar Sınırsız Gamepass İlanları Görüyorum , Nasıl Oluyor , Güvenilir Midir , Nasıl Sınırsız Alabilirim ?
Öyle bir şey mümkün değil anca microsoftun yandaşı ise olabilir o da belki
Bend gördüm gülme geldi bana bende boosteroid geforce now ve gamepass kullandımAlıntıyı görüntüle
Bundan Bahsediyorum.
Neden Gülme Geldi ? Sahte İlan Falan mı ?Bend gördüm gülme geldi bana bende boosteroid geforce now ve gamepass kullandım
Bu çocuk kesin her ay veya her 3/6 ayda bir indirimli gamepass alacak belki 1 yıl sizin verdiğiniz paralar ile ve her yıl tekrarlıcak sonucunda kar yürütecek.Alıntıyı görüntüle
Bundan Bahsediyorum.
Sahte ilan hocamNeden Gülme Geldi ? Sahte İlan Falan mı ?
Mantıklı değil Bence paranız varsa yıllık çok ucuz fiyata alın (ucuz dicem de dolar kuru maalesef).Bu çocuk kesin her ay veya her 3/6 ayda bir indirimli gamepass alacak belki 1 yıl sizin verdiğiniz paralar ile ve her yıl tekrarlıcak sonucunda kar yürütecek.
25 TL'yi Bir Kere Verince Mantıken Sınırsız Almanız Gerekiyor , Yoksa Ne Anlamı Kalır kiBu çocuk kesin her ay veya her 3/6 ayda bir indirimli gamepass alacak belki 1 yıl sizin verdiğiniz paralar ile ve her yıl tekrarlıcak sonucunda kar yürütecek.
İŞte öyle öyle sınırsız gibi bir şey olucak gibi ama dolandırır sizi.25 TL'yi Bir Kere Verince Mantıken Sınırsız Almanız Gerekiyor , Yoksa Ne Anlamı Kalır ki
Almayacağım Zaten de , Sormak İstedim.İŞte öyle öyle sınırsız gibi bir şey olucak gibi ama dolandırır sizi.