Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 583
Dün red devil almasam böyle alırdım. Kasayı da 850 yapınca iyi oluyor. 45klık hali pek avantajlı durmuyor.
RAM 6000 MHz yapılmalı, kasa 850W yapılabilir.Alıntıyı görüntüle
Dün red devil almasam böyle alırdım. Kasayı da 850 yapınca iyi oluyor. 45klık hali pek avantajlı durmuyor.
ram ayarlanır fazladan 200 kağıt vermeye gerek yok, muhtemelen aynı dieRAM 6000 MHz yapılmalı, kasa 850W yapılabilir.
360mm almıyorsan sıvı soğutucu alma. Tower olanlar her türlü çok daha iyi olacaktırKral bilmediğimden soruyorum bu tarz veya bi tık üstü kasalar için sıvı soğutucu kaç mm olmalı?
bunlarda taksit olmadığını unutuyorsunuz. Ben tüm parçaları kendim toplayıp peşin fiyatına 3 takside bölüyorum çok daha rahat ödüyyorsun. Bi pc ye 80-100k veren adam zaten bi zahmet kendi toplasın hazır sistem alınmaz hiçbir şekilde bu paralar verilipPiyasadaki tüm üst seviye 5070ti sistemlerden daha ucuza
Alıntıyı görüntüle
64 gb ram 2 tb ssd 360 mm sogutma
tek tek toplama fiyatı
Alıntıyı görüntüle
hocam ne ara unuttunuz 4070ti süper - 4080 süper li hazır sistemleri kapış kapış gittigini bal gibide alınır niye alınmasın baya bir fiyat avantajı var taksit konusuna katılıyorum ama ugraşmak istemeyen için bu fiyat avantajı ve bu doluluga göre gayet iyi360mm almıyorsan sıvı soğutucu alma. Tower olanlar her türlü çok daha iyi olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunlarda taksit olmadığını unutuyorsunuz. Ben tüm parçaları kendim toplayıp peşin fiyatına 3 takside bölüyorum çok daha rahat ödüyyorsun. Bi pc ye 80-100k veren adam zaten bi zahmet kendi toplasın hazır sistem alınmaz hiçbir şekilde bu paralar verilip
Dediğinizi anlamadım 500 lira ile dahili grafik alıyorsun Allah göstermesin ekran kartı bozuldu 7500f ile görüntü alamazsın ama o arada PC yi 7600 ile kullanırsın aynı şekilde ekran kartını yükselteceksin iyi fiyat ile ekran kartını sattın o arada yine 7600 ile kullanırsın bence değer almayanlara neden almadın diyememAynı şey değil mi neden 7500ften gpulu cpuya geçsin
abicim öyle de 800-100k yı he diyince veremiyor herkes. Bu hazır sistemlerin olayı önceden kolaylıktı evet, ama şu an özellikle bu yıl çıkan hazır sistemler o kadar kötü ki belli bir fiyat aralığına sıkıştırmaya çalıştırıldığı için 120mm sıvı soğutucuya mahkum kalıyor abdullah beyceğim. Kendisi muhtemelen 5060ti yerine 5070 seçti ekran kartını hal öyle olunca cl36 ram dandik kasa dandik m2 yani çok ta zorlamamak gerekiyor düşüncesindeyim.hocam ne ara unuttunuz 4070ti süper - 4080 süper li hazır sistemleri kapış kapış gittigini bal gibide alınır niye alınmasın baya bir fiyat avantajı var taksit konusuna katılıyorum ama ugraşmak istemeyen için bu fiyat avantajı ve bu doluluga göre gayet iyi
Ne yazıkki param buna yetmez...@Sansar Salvo geldi 5070 li sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buarada güzel sistem olmuş 45k altına