SINIRSIZ STOK F/P ODAKLI RTX5070 Hazır Sistem DONANIM ARŞİVİ

1750526439317.webp

Dün red devil almasam böyle alırdım. Kasayı da 850 yapınca iyi oluyor. 45klık hali pek avantajlı durmuyor.

Piyasadaki tüm üst seviye 5070ti sistemlerden daha ucuza

1750526946638.webp

64 gb ram 2 tb ssd 360 mm sogutma

tek tek toplama fiyatı

1750527291187.webp

Son düzenleme:
İndirim göremiyorum.

Kral bilmediğimden soruyorum bu tarz veya bi tık üstü kasalar için sıvı soğutucu kaç mm olmalı?
360mm almıyorsan sıvı soğutucu alma. Tower olanlar her türlü çok daha iyi olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Piyasadaki tüm üst seviye 5070ti sistemlerden daha ucuza

Alıntıyı görüntüle

64 gb ram 2 tb ssd 360 mm sogutma

tek tek toplama fiyatı

Alıntıyı görüntüle
bunlarda taksit olmadığını unutuyorsunuz. Ben tüm parçaları kendim toplayıp peşin fiyatına 3 takside bölüyorum çok daha rahat ödüyyorsun. Bi pc ye 80-100k veren adam zaten bi zahmet kendi toplasın hazır sistem alınmaz hiçbir şekilde bu paralar verilip

360mm almıyorsan sıvı soğutucu alma. Tower olanlar her türlü çok daha iyi olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunlarda taksit olmadığını unutuyorsunuz. Ben tüm parçaları kendim toplayıp peşin fiyatına 3 takside bölüyorum çok daha rahat ödüyyorsun. Bi pc ye 80-100k veren adam zaten bi zahmet kendi toplasın hazır sistem alınmaz hiçbir şekilde bu paralar verilip
hocam ne ara unuttunuz 4070ti süper - 4080 süper li hazır sistemleri kapış kapış gittigini bal gibide alınır niye alınmasın baya bir fiyat avantajı var taksit konusuna katılıyorum ama ugraşmak istemeyen için bu fiyat avantajı ve bu doluluga göre gayet iyi

Aynı şey değil mi neden 7500ften gpulu cpuya geçsin
Dediğinizi anlamadım 500 lira ile dahili grafik alıyorsun Allah göstermesin ekran kartı bozuldu 7500f ile görüntü alamazsın ama o arada PC yi 7600 ile kullanırsın aynı şekilde ekran kartını yükselteceksin iyi fiyat ile ekran kartını sattın o arada yine 7600 ile kullanırsın bence değer almayanlara neden almadın diyemem

hocam ne ara unuttunuz 4070ti süper - 4080 süper li hazır sistemleri kapış kapış gittigini bal gibide alınır niye alınmasın baya bir fiyat avantajı var taksit konusuna katılıyorum ama ugraşmak istemeyen için bu fiyat avantajı ve bu doluluga göre gayet iyi
abicim öyle de 800-100k yı he diyince veremiyor herkes. Bu hazır sistemlerin olayı önceden kolaylıktı evet, ama şu an özellikle bu yıl çıkan hazır sistemler o kadar kötü ki belli bir fiyat aralığına sıkıştırmaya çalıştırıldığı için 120mm sıvı soğutucuya mahkum kalıyor abdullah beyceğim. Kendisi muhtemelen 5060ti yerine 5070 seçti ekran kartını hal öyle olunca cl36 ram dandik kasa dandik m2 yani çok ta zorlamamak gerekiyor düşüncesindeyim.

Son düzenleme:
yayıncıların yaptığı sistemleri atmak yasak mı ve yasaklı yayıncı var mı

Arkadaşlar bu sistemi alıcamda bu şekil almak istiyorum anakart için 2 seçenek var diyerleri çok pahalı kalıyor

Biostar B850MT2-E DJ DDR5 8000MHz AM5 mATX Anakart (normalde teker teker toplasan bu50mp-e pro alırım ve bira baktığımdan b650mp-e prodan daha boş bir anakart gibi gözüktü gözüme b850 olması bunu daha iyi kılırmı bilemedim)

ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart (çok boş hatta bomboş bir anakart bence )

Bir süre önce B850MT-E pro anakart vardı kaldırıldı gayet iyiydi bi süre beklesem tekrar stoğa gelirmi?
Screenshot_2025-06-21-22-04-00-079_com.android.chrome.webp

Bence bu fiyata mükemmel sistem. Şuan piyasada olan en iyi hazır fp sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,082
Üyeler
184,103
Son üye
HogRider46
Geri