Neler Yeni

Sinpaş, Fuzul, eminevim gibi yerlerden araba alan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar bu yerlerden araba vs. Alan varmı sorun çıkartıyorlarmı nasıl güvenilir mi?

eneskaya6

80+ Silver
sinpaştan kuzenim aldı. 1.5m tl yazılmıştı her ay çekiliş usülü cıkıyordu 5 ay sonra cekilişte ismi cıktı diğer ay parayı verdiler. bayiden sıfır almaya gitmiştik parayı bayiye atmışlardı direk

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Arkadaşım eminevim'e katıldı diye biliyorum henüz çıkmadı sonuç alırsam yazarım. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım eminevim'e katıldı diye biliyorum henüz çıkmadı sonuç alırsam yazarım. :D
Hocam ev işi biraz uzun sürüyor diye biliyorum 1-3 sene arası ama araba 5 ayda çıkıyor galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

sinpaştan kuzenim aldı. 1.5m tl yazılmıştı her ay çekiliş usülü cıkıyordu 5 ay sonra cekilişte ismi cıktı diğer ay parayı verdiler. bayiden sıfır almaya gitmiştik parayı bayiye atmışlardı direk
Max süresi ne acaba 5 ay beklenirde 1 sene kim bekliyecek

eneskaya6

80+ Silver
Hocam ev işi biraz uzun sürüyor diye biliyorum 1-3 sene arası ama araba 5 ayda çıkıyor galiba

Sinpaşa katılırken secenekler sunuyorlar orada 12-24-36 ay vs gibi secenekler var ödeme planiniza gore kac ay cekilis yapilacak belirtiliyor. kuzenim cok hizli almak istedigi icin 12aylık olana girmisti yani 5. ayda cikmasa da 12. ayda kesin vereceklerdi ama aylık ödemesi de ona göre yüksekti. 12 ay beklemekte hızlı olanlari 2-3 sene genelde paketleri. ya da 6-7 ay kadar olanlari var aylik ödemeleri 1.5M üzerinden 100-150k falandi

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
Sinpaşa katılırken secenekler sunuyorlar orada 12-24-36 ay vs gibi secenekler var ödeme planiniza gore kac ay cekilis yapilacak belirtiliyor. kuzenim cok hizli almak istedigi icin 12aylık olana girmisti yani 5. ayda cikmasa da 12. ayda kesin vereceklerdi ama aylık ödemesi de ona göre yüksekti. 12 ay beklemekte hızlı olanlari 2-3 sene genelde paketleri. ya da 6-7 ay kadar olanlari var aylik ödemeleri 1.5M üzerinden 100-150k falandi
O baya sıkıntılı 100k kim ödeyecek

Hocam ayda 100k ödeyen bir insan neden Sinpaş girer ozaman pek faydası yok bunların dalavere galjbs

Hocam ayda 100k ödeyen bir insan neden Sinpaş girer ozaman pek faydası yok bunların dalavere galjbs
Birde kuzenin hızlı hızlı ödemiş 3 yıl sonra çıktı diyelim6.500 ödeme ile benim alacağım araba 2 katı olur zaten

Son düzenleme:

eneskaya6

80+ Silver

Birde kuzenin hızlı hızlı ödemiş 3 yıl sonra çıktı diyelim6.500 ödeme ile benim alacağım araba 2 katı olur zaten
evet turkiyede sinpaş bi tik kumar. benim kuzenime en iyi zamanda cikti sansina hem araba fiyatları düştü yil sonu diye hem euro fln cok oynamadi. ama şubat mart ayinda ayni araba 200k falan zam yemisti mesela sadece 2-3 ayda. Ki şuan faizlerden dolayı fiyatlar en az şekilde yükseliyor. faizler dusuk olsa sinlasa 1M yazilirsin sana cikinca alacagin sey 2-3 kat artmis olur

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,659
İsim
Selim

Araba da süre paranın miktarına bakıyor yani 300bin lira ile katilirsan daha geç sonuç alırsın 1.5m yatıran çok daha çabuk sonuç alıyor yani 2 yıl önce bu şekildeydi fuzulda şimdi nasıl bilemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
Araba da süre paranın miktarına bakıyor yani 300bin lira ile katilirsan daha geç sonuç alırsın 1.5m yatıran çok daha çabuk sonuç alıyor yani 2 yıl önce bu şekildeydi fuzulda şimdi nasıl bilemem
Valla hocam 1m düşündürüyorum 300k peşinat var 5 ayda flan çıkmasını istiyorum mantıklı olanda o hadi adam yatırım olsun diye eve girer 2-3 sene sonra alır ama araba için dediğim gibi olmalı+ aylık 100-150 k ödemede başlı başına saçmalık olur yani bilmiyorum yüz yüze görüşmek lazım gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
hamza ilkaya
Remax ofisi açtım arada eminevim gibi yerlerden ev alanlar oluyor sıkıntı yaşadıklarını görmedim. Arabadada sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
Remax ofisi açtım arada eminevim gibi yerlerden ev alanlar oluyor sıkıntı yaşadıklarını görmedim. Arabadada sıkıntı olacağını sanmıyorum.
İnşallah hocam bilginiz varmı pekiştirmek arabalarda kaç ayda çıkıyor 5 ayda flan çıkıyor diyorlar doğrudur ama aylık 100k ödemesi varsa yani saçma tamamen reklam için mi yapıyorlsr

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Ceylan
İnşallah hocam bilginiz varmı pekiştirmek arabalarda kaç ayda çıkıyor 5 ayda flan çıkıyor diyorlar doğrudur ama aylık 100k ödemesi varsa yani saçma tamamen reklam için mi yapıyorlsr

Hocam selamlar, Sinpaşa ağustos ayında yazıldık ve çekilişsiz olan sisteme yazıldık. Peşinat verip çekilişsize katılabiliyorsun ve ödeyeceğin taksit sayısını sen seçiyorsun ve en sonunda sana sundukları katıldığınız fiyatın %40'ı tamamlanınca arabanı alabilirsin.

Bizim katıldığımız fiyat 1m
verilen peşinat 200k
aylık taksit 40k
ödenen hizmet bedeli (o para direkt onların) 70k (45k sı kredi kartına 3 taksit)

Dediğim gibi bizim planımızda 1 milyonun %40'ı 7.ayda tamamlandığı için bize teslimat 7.ay da yapılacak inşallah. Elinde para varsa hiç çekiliş ile uğraşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Paşadöner
Hocam selamlar, Sinpaşa ağustos ayında yazıldık ve çekilişsiz olan sisteme yazıldık. Peşinat verip çekilişsize katılabiliyorsun ve ödeyeceğin taksit sayısını sen seçiyorsun ve en sonunda sana sundukları katıldığınız fiyatın %40'ı tamamlanınca arabanı alabilirsin.

Bizim katıldığımız fiyat 1m
verilen peşinat 200k
aylık taksit 40k
ödenen hizmet bedeli (o para direkt onların) 70k (45k sı kredi kartına 3 taksit)

Dediğim gibi bizim planımızda 1 milyonun %40'ı 7.ayda tamamlandığı için bize teslimat 7.ay da yapılacak inşallah. Elinde para varsa hiç çekiliş ile uğraşma.
Hocam 300k peşinat var ama aylık 15k ödeyebiliriz en fazla okulumu biraksam araba daha önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,004,598
Üyeler
159,180
Son üye
mrtconcon