Öneri Sipariş geçeceğim son fikirleriniz

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
arkadaşlar birazdan amazon üzerinden tuf b850m plus sipariş edeceğim büyük ihtimalle. Fikriniz varmı son bi danışmak istedim.
bunu alacağım.
alternatif aorus da var ama farka değecek bir şey göremedim hemde asusun fazı daha fazla

@shankar1 bütçe ayarlayabildim 10k almışken alayım dedim b850

arkadaşlar birazdan amazon üzerinden tuf b850m plus sipariş edeceğim büyük ihtimalle. Fikriniz varmı son bi danışmak istedim.
bunu alacağım.
alternatif aorus da var ama farka değecek bir şey göremedim hemde asusun fazı daha fazla

Kart güzelde gerek var mi ki kanka 10k para harcamaya

Kart güzelde gerek var mi ki kanka 10k para harcamaya
ya valla şimdi 8k ya pcie gen 4 anakart alasım yok. 8k vermişken 10k veririm kafamda rahat olur geleceğe dönük keyfime bakarım. 22k kıyıp almışız işlemciyi daha 2 hafta önce aradan çıksın buda :D

Bari m serisi alma e serisini al

ne gibi artıları varki bilerek m alacaktım. fazlasıyla yeterli çünkü usb olsun m2 slotları olsun. e alırsam fazdan kısıyor 14+2+1 faz m olanı e olanı 8+2+1

Sen M al sırf atx diye E almaya değmez
şuanki anakartımda m zaten. m2 bile yok bende 2 tane sata ssd var 2022 de aldığım 870 evolar :D. 2 tane oyun var valo ve battlefield. napayım atx anakartı. en azından fazı sağlam tutalım belli olmaz benim işim. 2 sene sonra çok sağlam bi x3d çıkar elimdeki 9800x3d satar ona geçerim direkt

şuanki anakartımda m zaten. m2 bile yok bende 2 tane sata ssd var 2022 de aldığım 870 evolar :D. 2 tane oyun var valo ve battlefield. napayım atx anakartı. en azından fazı sağlam tutalım belli olmaz benim işim. 2 sene sonra çok sağlam bi x3d çıkar elimdeki 9800x3d satar ona geçerim direkt
O yüzden diyorum zaten sırf kart pcb boyutu büyüyecek diye M2 soğutucuları kaybetme gayet iyi kart yüksek model işlemci alacak olsam bundan alırdım bende

Görünüş olarak çok daha iyi ve kasaya oturacak bir model m serisi değil hem. Arada faz farkı da çok minimum ve bununla birlikte fazladan type c slotu vs alıyorsunuz. Ayrıca daha ucuz + 3 taksit var peşin fiyatla.
Bunda Gen5 yokmuş ben de bugün öğrendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu alacağım.

Anakart çok iyi, tek eksiği mATX olması ve yine boyuttan dolayı 3 yerine 2 M2 slotu olması başka eksiği yok. Faz yapısı falan TUF B850 Plus ile aynı.

Model farkı olmasın üstünde gen5 yazıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitesinde de var yazıyor.
IMG_1621.webp

Siteden de teyit etmiştim yorumu görünce. Siyahında var bu arada sadece beyazında yok 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,070
Üyeler
183,055
Son üye
burkibaba
Geri